2777
2789
عنوان

تاثیر بچه بر روابط زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3697 بازدید | 93 پست
همه چیز تغییر می کنه  خسته ای بیشتر وقت ها و هر دوتون بیشتر حواستون به بچه هاست!!  تنها هم ...

من خداروشکر با خوانواده ی شوهر قطع رابطه ام😂

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تادوران بارداریم خیلی خوب بود ولی بعد ازاینکه بچم دنیااومد دعواهامون زیاد شده بیشترم بخاطر پسرمه 

بچه ی بداروم ک خیلی گریه کنه واقعا سخته من روانی شدم دیگه

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
بچه ها منو نترسونید من حامله رابطم با شوهرم عالیه میترسم بچه بیاد دیگه مثل قبل نشیم

نترس بابا

بچه شیرینه من خودمم حاملم شیرینیه بچه انقد زیاده که اذیتاش یادت میره

بچمم حرفامو تایید کرد یه لگد زد همین الان😂

اره اینو کاملا درست میگی از نظر قانون بچه کاملا مال مرده  میگم راهی نداره که بریم دادگاه یا مح ...

چرا راهی داره به شرطی که پدرش بچه رو نخواد یا اوضاع مالی خوبی نداشته باشه  یا معتاد باشه یا دست بزن داشته باشه که از نظر دادگاه رد بشه بچه به مادرش میرسه

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
منم تادوران بارداریم خیلی خوب بود ولی بعد ازاینکه بچم دنیااومد دعواهامون زیاد شده بیشترم بخاطر پسرمه ...

خب نا آرومه شما چرا دعوا میکنید که اوضاع بدتر بشه؟

بعدشم یکم بزرگتر بشه خوب میشه تو اطرافیانم دیدم

نترس بابا بچه شیرینه من خودمم حاملم شیرینیه بچه انقد زیاده که اذیتاش یادت میره بچمم حرفامو تایید ک ...

😁😁 ای جان خدا حفظش کنه واست دیشب به شوهرم میکفتم بعضی وقتا بفرستیمش خونه مامانم یا خونه مامانت مثل قبل باشیم اصلا دلم نمیاد اون روابطمون خراب بشه

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

تا رابطه تون با همسرتون از همه نظر اوکی نیست اگه همسرتون مث کوه پشتتون نیسیت  بخصوص از نظر احساسی به هیچ عنوان حامله نشوید  اگه تو زندگی مشکل دارید با اومدن بچه هززززززارررر برابر میشه مشکلات 

خب نا آرومه شما چرا دعوا میکنید که اوضاع بدتر بشه؟ بعدشم یکم بزرگتر بشه خوب میشه تو اطرافیانم دیدم

اخه پسرمن گریه میکنه وایراد زیاد میگیره بعد هرکاریم کنیم اروم نمیشه فقط چشامشو میبنده جیغ و گریه شوهرمم پیله میکنه ب من ک تو بلد نیسی بچه داری کنی وسرمن داد میزنه من زندگی زهرم شده هرروز سردرد و دعوا داریم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
😁😁 ای جان خدا حفظش کنه واست دیشب به شوهرم میکفتم بعضی وقتا بفرستیمش خونه مامانم یا خونه مامانت مثل ...

مطمین باش دلت نمیاد جایی بذاریش

صبر کن تکونای جوجه رو حس کنی تو سونوها واضح ببینیش دیگه دلت نمیاد از خودت جداش کنی یه ذوقی داره که نگوووو

من تا یه ماه پیش مثل تو فکر میکردم

البته الانم تو فکرش هستمااا

واسه همین مطمئناااا هر چند وقت یه بار بعد زایمانم برای یه رابطه ی خوب وقت میذارم

مطمین باش میشه

دیگه بچه که همش بیدار نیست 

رابطه هم که چندساعته نیست

اخه پسرمن گریه میکنه وایراد زیاد میگیره بعد هرکاریم کنیم اروم نمیشه فقط چشامشو میبنده جیغ و گریه شوه ...

‌پسرت چند سالشه؟