والا من اقدامم از الان دعواس چون شوهرم نمیدونست فکر میکرد قرص میخورم چون سنم کمه میگه خطرناکه چرا اقدامی شوهرم سنش زیاده بخاطر همین دلم میخواد بچه بدنیا بیارم
مردا ارزش ندارن براشون بچه بیاری کثافت براش بچه اوردم درد بارداری و زایمان و شیردهی و زدن از خواب شب و همه بعد خیانت میکنه میگه تو که درگیر بچتی😶
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
آره خیلی چیزا عوض میشه اما بنظر من برنامه ریزی مهمه
اما بازم مثل اوایل ازدواج نمیشه
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
والا من اقدامم از الان دعواس چون شوهرم نمیدونست فکر میکرد قرص میخورم چون سنم کمه میگه خطرناکه چرا اق ...
چن سالته گلی؟
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...