عزیزم من یه ماه قبل از اینکه بشم ۱۷ سال بچه اولم دنیا اومد😍
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
منکه یه ساعتم نمیتونم ازم دور باشه فکرم پیشش میمونه
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مگه برا مردا بچه میاریم؟ من شوهرم اصلا بچه نمیخواس
ولله وقتی بخوای طلاق بگیری و قانون بچه رو برای پدر در نظر گرفته صد البته که برا اون اوردی هیچ کس ملامت نکنه تا جای طرف نیستی درکش نمیکنی مرد اگه خوب باشه همه چی زندگی خوبه و اگه بد باشه هیچ کاری نمیتونی بکنی لطفا نریزین سرم الکی بگین فلان کن و بهمان کن
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
وااای من عاشق تفاوت سنی زیاااااد و مردای پخته و جا افتاده هستم😌
یه وقتایی خیلی خوبه ولی اون آرامش میخواد بعد باید یزرع مراعات کنی ولی شوهر من درکم میکنه پایس ولی تو بحث بچه داری خیلی جدیه بعضی موقع ها بیش از اندازه جدیه آدم میترسه ولی بعد رام میشه