خانومای اشپز یه سوال نمیدونم چرا هرکار کنم شوهرز میگه قیمه هات بده مزه رب خام میده میگه گلوم رو میسوزونه حتی خلال هم پختم باز گفت مزه رب خام میده تازه رب هم کم میزنم فقط یه قاشق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منظورم تفت بده تا بکنی از خامی دربیاد و بزار خوب جا بیوفته
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
ببین خوب پیاز رو تفت بده بعد که وقت دادی طلایی شد ادویه بریز بعد رب بریز ۲ قاشق تا رنگ بده بعد گوشت و لپه بعدم دیگه آب یه ذره که پخته شد لیمو عمانی آخر پخت دارچین و گلاب و یکم زعفرون و یه کم کم شکر بریز میشه قیمه فوق خوشمزه
خب اولش بابد رب و لپه و گوشت و پیاز و خوب تفت بدی تا از حالت خامی دربیاد
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
رب و پوره گوجه رو قاطی کن و تفت بده تو یه ظرف جداگانه به نمک و فلفل و زردچوبه بزن وقتی دید رنگش خوشرنگ شد و خامیش گرفته شد بریز تو قابلمه رو پیاز و گوشت هات
اول پیازتو تفت بده بعد گوشت و زرد چوبه اضاف کن بعد رب دوقاشق پر بریز و قشنگ تفت بده تا ربت رنگ باز کنه لپه باهاش بریز یه چوب دارچینم بنداز . ایناکه تفت خوردن بعد آب بریز بزار بپزه و جا بیفته عالی میشه