2777
2789
عنوان

نسبت به شوهرم سرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 40 پست
دوتا بازی مسخره نصب کرده همش پای اوناس یا تو تل یا اینستا

خداکنه درست بشه شوهرمنم همین بود ولی ازنوع رفیق بازی الان خیلی بهترشده 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
خداکنه درست بشه شوهرمنم همین بود ولی ازنوع رفیق بازی الان خیلی بهترشده 

همه اخلاقاش خوبه هااا همینه ک رو مخمه اصن انگار کسی تو خونه وجود نداره حتی ی کلمه حرفم نمیزنه ک بگه طرف مردس زندس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اخلاقاش خوبه هااا همینه ک رو مخمه اصن انگار کسی تو خونه وجود نداره حتی ی کلمه حرفم نمیزنه ک بگه ...

میفهمم چی میگی درست میشه خواهری نداره بهش بگی باداداشش حرف بزنع

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بنظرم یه وقت که گوشی گرفت دستش به خودت برس خوشگل کن اینا بعد برو پیشش یکم کرشمه اینا بیا یه جوری گوشیو بگیر ازش شیطنت کن بدو برو بذار دنبالت بیا تویه شرایطی بهش بگو منو بیشتر دوست داری یا این ماس ماسکتو ببین چی میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...

من مردم جنس خودمو میشناسم اگه خانمم بهم کم محلی کنه میرم سمتش مردها این شکلین هرچی بیشتر محلشون بزاری ازت دور تر میشتن یه کمی فاصله بنداز نه اینکه فاصله مکانی فاصله عاطفی از طرف شما باشه که کشیده شه سمتت

چرا داره ولی وقتی حرفای منی ک زنشم روش تاثیر نداره حرفای خواهرشو بنظرت گوش میده 

از کجامعلوم شاید روش تاثیرگذاشت اگه رابطت باخواهرش خوبه بگو

چیکار کنم بنظرت چجوری جدی باهاش حرف بزنم 

ببین بستگی به شخصیت طرف داره

منکه مثلا شوهرم خیلی اظهار فضل و علاقه میکنه

تازه بخاطر کارش گاهی مشاوره خانواده هم انجام میده

با دادو بیداد و دعوا و حرف و قهر و مهربونی و التماس من ذره ای خودشو تغییر نداده

روزهای تعطیل کلا توحس و حال خودشو و تو گوشیشه واقعا شاید عجیب باشه برا بقیه شنیدنش...

ولی این وضع خوبی نیست

شما هم سبک و سنگین کن

و اقدام کن چون ممکنه عوض نشه و همدم اصلیش گوشی و خب فیلم ها و ادمها و... توی گوشی بشه و شما براش دور و غریبه بشی و به این وضع عادت کنه و پیش بره  

دعا برای سلامتی همه مادرا از جمله مادر عزیز خودم🙏🙏🙏
بنظرم یه وقت که گوشی گرفت دستش به خودت برس خوشگل کن اینا بعد برو پیشش یکم کرشمه اینا بیا یه جوری گوش ...

اووووه نهایت کاری ک اینجور موقعها بکنه حرفی بزنه بگه خوشتیپ کردی همین تموم اگ باهاشم ور بری یا میگه ادامه بده یام میگه الان حسش نیس باش بعدا ...دیگ باز میره تو اکن کوفتی

من مردم جنس خودمو میشناسم اگه خانمم بهم کم محلی کنه میرم سمتش مردها این شکلین هرچی بیشتر محلشون بزار ...

ای برادر من کی میشه شما مردا بشناسیم هردفعه ی مودی دارین ....من میگم امروز ی کلمه حرف باهم نزدیم ناهار آوردم خرده تو گوشی شام اوردم خورده تو گوشی ...چجوری فاصله عاطفی بندازم باهچین آدمی

اووووه نهایت کاری ک اینجور موقعها بکنه حرفی بزنه بگه خوشتیپ کردی همین تموم اگ باهاشم ور بری یا میگه ...

جدی باهاش حرف بزن بگو بس کنه خب یعنی چه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
میترسم بدترش کنه بگه چرا به اونا گفتی

خب پ جدی حرف بزن این سری رفتی چندوقت نیا محلش نده 

ببین بستگی به شخصیت طرف داره منکه مثلا شوهرم خیلی اظهار فضل و علاقه میکنه تازه بخاطر کارش گاهی مشا ...

همین الانشم همینه میگم ی دختره رو فالو کرده جلو من داره نیگا۶ میکنه پستاشو ...ولی از صبح ی نگا ننداخته ببینه من مردم یا زنده