2777
2789

تاپیک زده بودن درباره چرخ گوشت ک دست بچه نوزده ماهه رو از مچ قطع شده بود

منم خاک توسرم کنجکاوم رفتم تو نت زدم عکس خیییلی اینجوری اورد بالا.چقد بچه های کوجیک 

من دخترم شونزده ماهشه حالا هی دارم دستشو میبوسم و گریه میکنم.وای مادراشون چی کشیدن اون لحظه.اون بچه ها چقد درد تحمل کردن

تورو خدا مواظب باشید 😭😔😔

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوره دست بچه رفته اون تو آخه الهی 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

😔😔😔😔

خدایا خودت محافظ جوجه هامون باش

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

چی شده یکی کامل توضیح بده😐🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

مادر های سهل انگار باعث این جور اتفاقاتن 

خونه روبرویی ما دو تا بچه زیر چهار سال داره که خیلی ریزه میزه هستن 

صبح تا شب از لای نرده ها آویزونن نرده هایی یی که ازش کاملا بدنشون رد میشه 

ما اینجا گوشت تنمون میریره مامانه اصلا عین خیالش نیست 

یبار زنگ خونشون رو خواهر شوهرم رفت زد تذکر داد 

گفت مرسی حواسم هست

پیج