2777
2789
عنوان

اگه بفهمید همسرتون پنهانکاری میکنه چه حسی پیدامیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
عزیزم ناراحت نشی  ولی تقصیر خودته

میدونم خیلی اشتباه کردم تازه من خیلی خلاصه از کارایی که براش کردم رو گفتم، اصلا فکرنمبکردم همچین آدمایی باشن هم خودش هم خانوادش بی منت کمک کردم واقعا فکرمبکردم قدر میدونن ولی دستم نمک نداشت.. حس میکنم ازم سواستفاده شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق صددرصد باشماس شماهم هزینهاتو پنهان کن پولی که بهش دادی ازش بگیر مسولیت خونه خرج خونه رو گردنش بند ...

خداروشکر الان پس انداز مخفی دارم، الانم ذره ذره دارم پولمو ازش پس میگیرم قرعه کشی خونگی گرفتم و میگم قسطش رو اون بده

حق داری خیلییییییی ناراحت باشی ازش! پس تا میتونی خرجی بگیر و خرید کن حتما داره رو نمیکنه!

جالبه بعد اینکه دید ناراحتم باید پول تعاونی میزد به حسابم ۵۰تومن اضافه تر زد، ۵۰ تومن!!!! واقعا میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

جالبه بعد اینکه دید ناراحتم باید پول تعاونی میزد به حسابم ۵۰تومن اضافه تر زد، ۵۰ تومن!!!! واقعا میگن ...

مقصر خودتی اصلا دیگه مدارا نکن رفتی بیرون باهاش خرید داشتی قشنگ کارتش و بگیر برو تو مغازه

بگو کیف خودمو نیاوردم جا گذاشتم خونه یا بگو وقت دارم ارایشگاه برم کارت بگیر برو بخودت برس

مقصر خودتی اصلا دیگه مدارا نکن رفتی بیرون باهاش خرید داشتی قشنگ کارتش و بگیر برو تو مغازه بگو کیف خ ...

تغییردادنش خیلی سخته چون ذاتا خسیسن خانوادگی، بعضی وقتام زبونش دازه

چه موجوداتی هستن این مردا.آدم از خوبی هایی که در حقشون میکنه پشیمون میشه. 😐

خیلی خیلی پشیمونم همش میگم کاش زمان برمبگشت من جور دیگه رفتار میکردم خیلی افسرده شدم اعتمادبنفس ندادم حس بی ارزشی مبکنم

اینو یاد بگیر هیچوقت برا مرد دل نسوزون  تو خرجت رو کن دندش نرم میخواست زن نگیره

دقیقا یکی از همکارام حرف خوبی زد گفت بذار شوهرت مشکل مالیشو خودش حل کنه، الان اگه بی پول شه حاضر نیستم یه قرون بهش بدم باور میکنی الان میخام واسه خونه خرید کنم نمیتونم میگم به من چه

اینکه از شوهرتون نمیپرسین درآمدش چقده و پولتو چکار میکنی هنرررررر نیست که با افتخار میگید معنیه زندگ ...

هرچی بگی حق داری مقصر ۱۰۰درصد خودمم الانم دادم چوبشو میخورم هیچوقت نشد خودش یا خانوادش تشکر کنن یا جبران کوچیک واسه دلخوشی چقدر ساده بودم خدا

هرچی بگی حق داری مقصر ۱۰۰درصد خودمم الانم دادم چوبشو میخورم هیچوقت نشد خودش یا خانوادش تشکر کنن یا ج ...

حالا رفتارتو تغییر بده بگو یا از این به بعد ریز به ریز درآمدا و خرج و مخلرجو با من شریکی یا از منم حق نداری چیزی بپرسی و بدونی ..من یه مدت شاغل بودم حقوق شوهرمم با این حال همه چیش دست منه حقوق شوهرمو ولسه خرج و مخارج خونه و قسط و .. میذاشتیم حقوق منم پس اندازمون میشد شمام اینکارو کنید بهتره اونجور حساب کتاب شوهرت از دستت در نمیره 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
خیلی خیلی پشیمونم همش میگم کاش زمان برمبگشت من جور دیگه رفتار میکردم خیلی افسرده شدم اعتمادبنفس نداد ...

خودتو نباز عزیزم.اول اینکه دستت تو جیب خودته.دوم اینکه خوبه که اوایل زندگیت فهمیدی و دیگه میدونی چکار کنی.پس تو برنده ای.