2777
2789
وای انقد بدم میاد گوشی رو سایلنت باشه مامان خودم همیشه روی سایلنته هر وقت زنگش میزنم جواب نمیده انقد ...

مامانامون یکین؟ تو خواهر منی؟🤔😁

من دقیییقا همین مشکلو با مادرم دارم

میگم مادر من مگه جلسه و سمینار و کنفرانس می ری گوشیت سایلنته؟

خب روشن بزار اون زنگشو دیگه 😐

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانامون یکین؟ تو خواهر منی؟🤔😁 من دقیییقا همین مشکلو با مادرم دارم میگم مادر من مگه جلسه و سمین ...

😁😁😁فک کنم ی نسبتی داریم 

مامان من ک میگه باشه همون موقع از سایلنت در میاره فردا باز زنگ بزنی دوباره جواب نمیده دوباره اینور اونور زنگ بزن تا مامان خانم جواب بدن 😐😁قربونش برم این عادتش هیچ وقت ترک نمیشه

😁😁😁فک کنم ی نسبتی داریم  مامان من ک میگه باشه همون موقع از سایلنت در میاره فردا باز زنگ بزن ...

اره مامان منم، فداش بشم مظلومه😍

بعضی وقتا یواشکی می رم سر گوشیش صدای زنگشو بلند می کنم که بدونم می رم بیرون زنگ می زنم حواسش هست

ولی بعد از اون طرف یادش می ره بزنه شارژ کلا خاموش میشه گوشبش😁

داستان داریم کلا😁

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!