2777
2789
عنوان

مرغ سوخاری

295 بازدید | 19 پست

سلام دوستان برای اولین بار میخوام تو خونه درست کنم میشه بگین کدوم مارک پودرسوخاری خوبه در ضمن اگه رون مرغ باشه اول کمی ابپزش کنم یا نه

عاشق ۲ تا دخترام هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه به ما میداد. با پوست!

پوستش قهوه ای میشد ولی داخلش خام و سفید بود.

باید رون مرغ رو بزنید به تخم مرغ و مزه دارش کنید. بعد بزنید به آرد سفید. دوباره بزنین به تخم مرغ و در اخر بزنین به ارد سوخاری. بذارین روغت داغ بشه و رون مرغ رو بندازید توی روغن تا سرخ بشه.

نیازی به آب پز کردن نیست. اینجوری بوی بد مرغ موقع سرخ کردن به دماغ ادم میخوره/

فکر کنم از بیرون هم میگیری ابپز نمیکنن من میگم شاید خام بمونه

عاشق ۲ تا دخترام هستم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز