2777
2789
عنوان

کیا قراره سرکلاژ کنن

232 بازدید | 13 پست

خانما من قراره یکشنبه برم دکتر امیدوارم بگه دوشنبه صبح بیا برای سرکلاژ. کسی هست که تو بارداریش سرکلاژ کنه؟

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

چرا امیدواری سرکلاژ کنی؟ سابقه زایمان زودرس داری؟

من سرویکسم کم بود آمپول داد گفت استراحت کن، اصلا دلم نمی خواست تو این اوضاع کرونا برم بیمارستان سرکلاژ، دیگه دید پایین تر نیومد گفت با همین آمپول و استراحت ادامه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا امیدواری سرکلاژ کنی؟ سابقه زایمان زودرس داری؟ من سرویکسم کم بود آمپول داد گفت استراحت کن، اصلا ...

چون مجبورم نارسایی دهانه رحم دارم.مگه طول سرویکست چند بود؟ چه آمپولی داد بهت؟

چند هفته اي ب منم دكتر گفته سيزده هفته مي كنم 

الان ۱۱ هفته و ۴ روز. یکشنبه میرم پیشش ببینم کی میگه بیا بیمارستان. شما براچی باید سرکلاژ کنی؟

چون مجبورم نارسایی دهانه رحم دارم.مگه طول سرویکست چند بود؟ چه آمپولی داد بهت؟

ان شاالله که به سلامتی این دوران رو طی کنی عزیزم

من دوستام که عمل کرده بودن می گفتن چیز خاصی نیست عملش، خیلی راحته. بعدشم یک هفته استراحت معمولا میگن، در عوض بعدش دیگه خیالت راحته.

ان شاالله که به سلامتی این دوران رو طی کنی عزیزم من دوستام که عمل کرده بودن می گفتن چیز خاصی نیست ع ...

عزیزم خیلی دعا کنید برام که ب موقع سرکلاژ کنم و تا آخر بارداریم نتیجه بده