2777
2789

پارسال ازنمایشگاه گنبدنیسان این آقاروخریدم تمام پولوپرداختم به نمایشگاه اعتمادکردم تاحالاسندبه نامم نزده صاحب نمایشگاه دروغگوعه نمیدونستم گفت ی هفته دیگه سندامادست بیاببرشماره این اقاروهم نمیده اقدامی هم نمیکنه من فک کردم وکالتنامه ای چیزی داره حسابی افتادم توگرفتاری توروخداکسی ازچابهاراین اقارومیشناسه کمکم کنه همه ی داروندارمودادم حالابه نامم نیست 

حمدوسپاس پرورگارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اقا صاحب نیسانه ? اگه اره این اقا طرفتون نیست ها طرفتون نمایشگاه داره پیش اون برو

فایده ای نداره معتاده مافنگیه دروغگوجواب نمیده اتحادیه رفتم کاری نکردترکمناهوای همودارن

حمدوسپاس پرورگارم 
خب بروشکایت کن

دادگاه هاکه دیگه دادگاه نیس میری شکایت میکنی میگن دادخواستتواشتباه دادی چن باربراهنمایی خودشون شکایت کردم یکیو اشنابودفرستادم گفته من مشکلی ندارم به دادگاه پول میدم

حمدوسپاس پرورگارم 
دادگاه هاکه دیگه دادگاه نیس میری شکایت میکنی میگن دادخواستتواشتباه دادی چن باربراهنمایی خودشون شکایت ...

ازاون شهراقدام کن نشد قوه قضاییه کل تهران اقدام کن ولی مدرک وشاهد داشته باش

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
مرسی عزیزم اخرشم بایدهمون کاروکنم

بله برای حقت هیچ وقت کوتاه نیا مگه همه راهی رفته باشی به بن بست برسی بازم بدون حق به حقدارمیرسه 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔