2777
2789
عنوان

واکسنی که شاید نیاد

184 بازدید | 7 پست

‏هر وقت خواستید از کشف واکسن کرونا خوشحالی کنید یادتان باشد که انسولین سال ۱۹۲۳ کشف شد ولی تو سال۲۰۲۰ در ایران پیدا نمیشود.

چون انحصارش دست یه عده خاصه هست هر وقت بخواهند میتوانند انبار کننو که قیمت برود بالا، میتوانند به جایش پورشه وارد کنند و بگویند تحریم دارویی داریم

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

ته_خط#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الفاتحه# مع صلوات........................همه رفتنی شدیم........................    

همه نه 

ژن خوبا هستن🙂

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

معلومه ک نمیاد من اصلا امیدی ب واکسن کرونا ندارم اینهمه گفتن روسیه ساخته بعد دیروز تو اخبار گفتن باز امار کرونا تو روسیه زیاد شده 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
اونايي كه در به در دنبال واكسن هستن بهتره ماسك بزنن چون به اندازه واكسن از مبتلا شدن پيشگيري ميكنه

بعضیا با ماسک هم میترسن و از خونه بیرون نمیان که قراره واکسن بیاد