آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چون زمانی که ۹۰ بودم دکتر گفت طبیعی نمیشه بابد داذو بخوری خ تنبلی داری
جدا از اونا دوست داشتم بعد زایمانم سبک باشم
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نگران نباش منم وزنم بالابود ینی کلا تو بارداری ۴ کیلو اضافه کردم وزن دخترکم ۳۴۰۰ بود در طول بارداری کلا شدم ۹۴ کیلو تو بارداری کم میخوردم چون میترسیدم قند بگیرم مصرف مواد شیرین خیلی کم میخوردم نه نخورم خیلی کم مثلا خربزه یک ذره خرما کلا در طول هفته ینصفه برام سخت نگذشت زیر نظر دکتر غدد بودم دکتر بمن گفت هیچ چیز شیرین مثل انجیر خرما نخور ولی نمیشدکه آدم نخوره خیلی کم میخوردم در حد یک نوک زدن