2777
2789
عنوان

بارداری و جن...🤕

11558 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها من چن شب پیش دراز کشیده بودم دخترمو شوهرم خواب بودن.چشامو بستم باز کردم برقا خاموش بود.. یکمی نور از اتاق خواب میومد تو حال.دیدم ی چیزی مث چوب لباسی قدش ی متر بود سیاه تو اشپزخونه وایساده .بلند شدم نشستم گفتم یا ابلفضل شوهرمو صدا زدم ...دویید از اشپزخونه اومد بیرون نامرئی شد.به شوهرم میگم میگه خواب بودی بخدا بیدار بودم باور نمیکنه ولی انقد خودش ترسیده بود.بعد شب بعدش قران گذاشتم بالا سرمو ی سنجاق زدم لباسم راحت خوابیدم.میگن از سنجاق میترسن.دیشب سنجاق نزده بودم یادم رفت. من ک یادم نمیاد چیشد دیشب ولی شوهرم میگفت پاشدی نشستی گفتی ایناهااا جن جن نشسته رو سر مجسمه ببین ببین  افتااددد.میگفت بهت گفتم بخواب خواب می بینی.میگفت باز نیم ساعت بعد پاشدی گفتی وای ایناهاش ایناهاش.من ولی یادم نمیاد اصلن.بچه ها من سر دخترمم همینطوری بودم ولی ن ب این شدت .چیکار باید کنم کسی تجربه ای داره خیلی میترسونن منو میترسم بچم طوری شه

👩‍👧‍👧❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند تا آیه قرآنی و دعا بنویس با سنجاق بزن لباست، اصلا هم درش نیار

بیشتر به خاطر تغییرات و فشار رو بدن 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

دعای هفت هیکل فک کنم خوب باشه

من ک مجردم ولی مامانم میگ اززمان بارداری تا موقعی ک بچه چهل روزه اشه میان دور مادر و بچه 

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
من وقتی سقط کرده بودم یه شب تنهاخوابیدم صبح پاشدم دورم پراز جن بود ولی توخوابو بیداربودم نمیدونم

وای چ شکلی بودن

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘