2777
2789
عنوان

لنز خریدم نمیدونم کجا استفاده کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
😂😂😂اینکارم میکنم هی ذوق میکنم ولی حیفه پولم ۵۰۰ تومن شد

حیف چیه دختر 

۵۰۰ رو تقسیم بر ۳۶۵ کن 

برو حالشو ببر بابا😁

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال لنز میذاشتم اونم طبی به رنگ آبی خودمم سبزه

ولی با آرایش بهم میومد و چون همیشه تو چشمم بود خیلی ها فکر میکردن چشمام آبیه😶 ولی شماره چشمم از ۳ رسیدم به ۶.

بعد هم عمل کردم.

خخخخخ ذوقشو میکنم دلم میخواد استفاده کنم ولی شوهرم دعوام کرد که رنگی گرفتم میترسم یه جا بزنمش😐

تو خونه استفاده کن بذار همسرت بهش عادت کنه

یکی دو هفته دیگه واسش عادی میشه

من چند سال لنز میذاشتم اونم طبی به رنگ آبی خودمم سبزه ولی با آرایش بهم میومد و چون همیشه تو چشمم بو ...

لابد رنگی میزاشتی😕مال من طبیه چاره ای نیس با عینک اذیتم.منم واسه مجلسی چیزی میخوام بزارم ک نیستتتت😣

تو خونه استفاده کن بذار همسرت بهش عادت کنه یکی دو هفته دیگه واسش عادی میشه

موهامم نمیزاره رنگ کنم تو خونه ارایشم میکنم به قیافشو کج و کوله مبکنه میدونی چرا؟چون حسوده چشم نداره ببینه از خودش سرترم تو خوشگلی خودشم چشاش عسلیه حرصش گرفت لنز عسلی گرفتم.هرجا هم من تیپ میزنم میدوه کت میپوشه و شیک و پیک میکنه کم نیاره انقد حسوده که نگو 

موهامم نمیزاره رنگ کنم تو خونه ارایشم میکنم به قیافشو کج و کوله مبکنه میدونی چرا؟چون حسوده چشم نداره ...

عجب😕😕

منم عینکیم و چشای خودم مشکیه خیلییی دوس دارم یروزی لنز طبی رنگی بگیرم از قضا اگرم بگیرم حتما عسلی میگیرم😍😍من اگه بجات بودم با کمال میل ازش استفاده میکردم😀😀😀

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓