2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

67 بازدید | 12 پست

سلام بچها برادر من رو سینه اش با تیغ خط افتاده بعد الان چن روز دیگه مصاحبه داره و البته سینه اش هم کم موهست اگه مو باشه اون جای تیغ ها مشخص نیس اگه راهکاری بلدین بگین ممنون 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

😐😐دستش خورده 

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐دستش خورده 

نمیدونم راستش اونو ولی چن تا خط هست حرفی نمیزنه با ادم که

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
برادرت لخت میره مصاحبه بده🤔

برا نظام هستش معاینه بدنی هم دارن

بگه واسه نوار قلب سینمو تراشیدن 

فک‌نکنم قبول کنن چون خودشم میگفت بهش گیر دادن یک بار البته دفعه قبل برا نیرو هوایی اسم نوشته بود این دفعه برا نیرو  انتظامی 

اهااااا که اینطور  فکر نکنم راهی دیگه باشه با همون موها بپوشونه

دقیقا  مشکل همینه ک کم مو هست و راهکاری میخوام پر مو بشه 

فک‌نکنم قبول کنن چون خودشم میگفت بهش گیر دادن یک بار البته دفعه قبل برا نیرو هوایی اسم نوشته بود این ...

چون برای نوار قلب موهای سینه رو میتراشن واسه شوهرمو جوش داشته زیر مومعلوم نبود خیلی بد تراشیدن 

چن روز ازروغن سیاهدانه استفاده میکنه اما خوب تاثیری نداشته اگه راهی بلد بودین بگین حتما

کرم پودر بزنین اونجارو ک کم رنگتر بشه

نمیدونم والا من خیلی نگرانشم ولی اینکار هم  متوجه میشن چون معاینه شون دقیق هس