2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران‌ منبع‌ فساده‌ اگه بری شوهرتو‌ ازدست‌ میدی‌ مطمعن‌ باش

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

یجوری میگی انگار هرچی فاسده تهران جمع شده کی این حرفو زده ماهایی که تهرانیم مگه شوهرامونو ازدست دادیم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

اون مردی که انقدر سست عنصر باشه تو شهرستانم از دست میره 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

این ها مهم نیس مهم اینه زندگی ت وتهران با شهرستان خیلی فرق میکنه درامد بالاتر هس اما کرایه تاکسی فوث العاده بیش تره اجاره بیش تره مول رهن بیش تره ب نظرم اگ شغل پول دراری نیست نرین

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨

عزیزم همه جای کشور همه جور آدمی هست...تهران بزرگتر و مسلما زرق و برقش بیشتره

باید ببینی همسرت تحت تاثیر محیط قرار نگیره...

اگه مردت بد باشه مطمئن باش تو شهر خودتون هم نمیتونی مهارش کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

☹☹☹☹

بنطرم  با حرفایی که زدی بمون تو همون شهر خودت.چون معلوم به شوهرت اعتماد نداری.حالا که ۱ درصد فک‌میکنی شوهرت اره اصلا نیا.تو شهرستان خودتون هم مواظبش باش.راستی هروز میره سرکار تعقیبش کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ممنون از راهنماییت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...