2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تهران همه جوره اومی هستن 

از محجبه گرفته تا .........

از مومن تا ......

همه جوره 

منم اهل تهرانم ادم محجبه ای هستم البته بگم مانتویی هستم 

ولی شما ک تومحیط کوچیکی بودی یهو بیایین محیط بزرگتر یکم شاید استرس تو زندگیتون بیاد ، یکم زندگیتون عوض بشه ، البته بستگی ب جنبه جفتتونم داره 

ولی باور کن تهران خبری نیست 

همسر من همششششششش سرکاره ، همش تلاش ماهی ۵ تومن میگیره 

بخدا تو ماه بیشتر ۵ خرجمون میشه و ضرر میدیم 

کم اوردیم ، تو فشاریم ، امشب گریم گرفته بود بخاطر مشکلات مالی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

نه اتفاقا تهرون بهترین شهره از لحاظ فرهنگ وادب یبار رفتیم یه شهرستانی که خیلی کوچیک بودم سمت غرب اینقد مرداش حیض بودم از بانکی تا داد گستری تا راننده آژانس همه انگار می خواستن ادمو قورت بدن

همه چی به شخصیت شما و همسرت بستگی داره تهران که منبع فساد نیس، همه جا خوب و بد داره

از نظر درآمد تهران خوب میشه پول درآورد ولی از صب تا شب باید جون بکنی و خرج و مخارج اینجا بالاس (البته بیشتر دک و پز بالاس)

به چند تا دلیل بمون همون جایی که هستی 

فکرت خیلی محدود و بسته است 

اعتماد نداری به همسرت 

و اینکه کسی که تو شهرستان کوچیک وضعیت بدی داره بیاد تهران نابوده دیگه 

از قیمتها خبر داری

اجاره ها حتی به ذهنت هم نمی‌رسه 

به زور حاشیه نشین بشی تهش 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
به چند تا دلیل بمون همون جایی که هستی  فکرت خیلی محدود و بسته است  اعتماد نداری به همسرت ...

بخدا اصلا راضی نیستم 

ولی چند ساله جلوشو گرفتم دیگه نمیتونم 

فکرمم چی بگم والا 

شاید شما درست میگی بستس 

خیلی خیلی زیاد حساسم سر این چیزا

کوچک ترین چیزی ببینم طلاق

ببین استاتر من همسرم محل کارش تهرانه یکسال اومدیم کرج ازشهرستان البته نزدیک هشتگرد

باورکن سال ۹۶که نسبت به الان ارزونتربود مخارجمون زیاد  بود وبه شخصه دلتنگی ازارم میداد

ازنظربزرگی وپیشترفت تهران خوبه ولی به شخصه باروحیات من شهرستانی نمیساخت😅

زودسردردمیگرفتم

ولی جدابااین وضع خونه سوبله چوبله شده مثلانه ۲۰ تومن یا۳۰ت بلکه بالای ۱۰۰میلیون واونم کرایه های بالای ۱تومن 

برای منم جالب شد.میشه لطفا بگید هزینه ها تو تهران چقدره؟مثلا شهر ما گوجه کیلو ۱۵ .پیاز کیلو ۵ .خیار کیلو ۸ .پرتقال کیلو ۱۸ .لیموشیرین کیلو ۱۲ .موز کیلو ۲۰ .رهن خونه تو حاشیه ترین قسمت که مسکن مهر هست ۸۰ میلیون.حالا اگه ۲۰ بدی باید ۱ ت اجاره بدی،داخل شهر که دیگه نگم براتون.حقوق عالی ترینم که مثلا شوهرم مهندسه و روزی ۶ ساعت اضافه کار میمونه ۵ و نیم هست.خونه تو مزخرف ترین جا که قبلا گوسفند نگه میداشتن شده متری ۱۰ ت .منطقه بهتر از متری ۳۰ ت شروع میشه.

هزینه های تهران مگه چطوره که ما عقب موندیم؟؟🤔🤔