2777
2789
عنوان

حس بویایی تون چند هفته بعد برگشت؟؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6363 بازدید | 62 پست

من با 4030 تماس گرفتم برای بویاییم گفتن پودر اویشن بو کنم و یه قطره از داروخونه بگیرم استفاده کنم 

برای چشایی هم ابنبات سرد از داروخونه گرفتم میخوردم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من ن بویایی داشتم ن چشایی  بعد دو هفته کم کم برگشت

کاش منم دو هفته بعد برگرده 

اصلا نمیتونم تحمل کنم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاید بدبینم ولی فکر می کنم این یه بدبختیه که شاید سالها بعد بفهمیم چه بلایی سرمون اومده بوده 😞 نمیدونم چرا فکر می کنم این کرونا نیست 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
من با 4030 تماس گرفتم برای بویاییم گفتن پودر اویشن بو کنم و یه قطره از داروخونه بگیرم استفاده کنم&nb ...

بدبختی همینجاس من باردارم دکتر گفت اویشن خوب نیس

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
یک و ماه و اندی اما هنوز کامل برنگشته بعضی چیزارو باید دماغمو فروکنم توش بوشو بفهمم😬

وای خدا🥺😭😭

کاش منم دو هفته بعد برگرده  اصلا نمیتونم تحمل کنم

درک میکنم واقعا سخته

خصوصا اگر چشایی هم از کار بیفته ادم از غذا از همه چی میفته

ی کمی طول میکشه ولی درست میشه نگران نباش

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
وای منم به هفتس بویایی وچشایی ندارم فک کردم سرما خوردگی سادس الان میفهمم کرونا بوده حتما دارم روانی ...

منم روانی شدم بخدا خیلی خیلی رو مخمه این موضوع

پس چی هس نظرت

نمیدونم در حال حاضر یاد این فیلمای هالیوودی افتادم😄 یه جور ترور بیولوژیک همگانی🤭

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
درک میکنم واقعا سخته خصوصا اگر چشایی هم از کار بیفته ادم از غذا از همه چی میفته ی کمی طول میکشه ول ...

انشالله درست بشه اخه شنیدم تو بعضی افراد دیگه برنمیگرده چون عصب های بویایی سکته کردن😭