2777
2789
عنوان

حس بویایی تون چند هفته بعد برگشت؟؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6363 بازدید | 62 پست
بدبختی همینجاس من باردارم دکتر گفت اویشن خوب نیس

الهی

من اویشن بو میکردم اما هیچی حس نمیکردم

حتی بدبو ترین ویکس ها رو بو میکردم فایده نداشت 

باید زمانش بگذره

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من یه ماهو نیمه درگیرم.بوهارو قاطی کردم بیشتر بو گندبه مشامم میرسه حتی از بهترین غذا ها.مزه هم فقط چ ...

برا من الان بویایی برگشته 

یه بوی بدی هم یه مدت توی سرم بود اونم رفت 

الان فقط یه سری مزه ها و بوهارو نمیتونم تحمل کنم 

مثلا قبلن عاشق بوی اسفند بودم ولی الان خیلی بوی بدی میده به نظرم 

یا بوی بعضی غذا ها عوض شده...

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ جورشه اخه همه همینجورن هیچ علائمی از کرونا ندارن فق حس بویاییو چشاییشون رفته چرا؟😑

مشخصه ویروس دست کاری شدس ویروس طبیعی نیست بخدا این

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
انشالله درست بشه اخه شنیدم تو بعضی افراد دیگه برنمیگرده چون عصب های بویایی سکته کردن😭

منم یه کاربر اینجا باهاش چت کردم

بنده خدا اسفند ماه مبتلا شده بود کلی دکتر رفته بود برنگشته بود

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
انشالله درست بشه اخه شنیدم تو بعضی افراد دیگه برنمیگرده چون عصب های بویایی سکته کردن😭

اووووف منم چشاییم برگشته ولی بویاییم ن خیلی ناراحتم دوسدارم بوی بچمو حس کنم🥺🥺🥺

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

الهی من اویشن بو میکردم اما هیچی حس نمیکردم حتی بدبو ترین ویکس ها رو بو میکردم فایده نداشت  ...

من سرمو میکنم تو ادکلن هیجی به هیچی 

واس خدا خیلی نفرت انگیزه این چه دردی بود دیگه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
اووووف منم چشاییم برگشته ولی بویاییم ن خیلی ناراحتم دوسدارم بوی بچمو حس کنم🥺🥺🥺

ای جان😭این کرونای لنتی چه کرد با ما 

اوایلش که نمیدونستم

ادکلنمو بو میکردم میگفتم این ادکلنا هم دیگه جنس ندارنا 

هنوز چند ماه نشده خریدمش بوش پریده 

نگو من حس بویایی نداشتم😂

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
منم یه کاربر اینجا باهاش چت کردم بنده خدا اسفند ماه مبتلا شده بود کلی دکتر رفته بود برنگشته بود

خیلیا دیگه یکسال هم میشه برنمیگرده😔

برای من دوماهه برگشت ولی بویایی هنوزضعیفه وبه قوت قبل نیست اگه غذام بسوزه بایدبرم توآشپزخونه متوجه بشم ازپذیرایی یااتاق خواب متوجه بونمیشم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من هم کلاخانوادم و خودم درگیر شدیم بویایی نداشتیم بعد دو سه هفته برگشت 

عطرای تند بو کن با هل و دارچین

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›