2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین

218 بازدید | 34 پست

منو نامزدم اخلاقامون از یه نظر اصلا باهم نمیخونه... من دوس دارم ازاد باشم ولی نامزدم اجازه نمیده.. میگه دوس ندارم مانتو کوتاه بپوشی.. مانتو تنگ بپوشی من زورم میاد... میگم چرا بهم احترام نمیزاری... ببین خیلی از مردا هستن به زناشون احترام میزارن... میزارن هرجور دلشون میخاد راه برن... روشنفکرن.پسر عمه هاش حتی زناشون یه جوری راه میرن انگار لس انجلسه..... نمیدونم چکار کنم خیلی اعتماد به نفسم میاد پایین .. میگه من نمیتونم برای تو روشن فکر باشم نمیتونم بزارم هرجوردلت میخاد راه بری غیرتم نمیزاره دوس ندارم بقیه نگات کنن تو دلشون حرف بزنن راجبت... پسر عمه هام بی غیرتن من مث اونا نیستم همچین زنی رو هم دوس ندارم 

تو این جامعه که همه ول راه میرن چرا من نباید ازاد باشم😔

هروقتم اینو میگم بهش میگه من اگر ازین دخترا میخاستم میرفتم دنبال همونا چرا بیام سمت تو... بنظرتون حق داره؟؟؟؟؟؟ من باید چکار کنم... به حرفش گوش کنم؟؟؟؟؟ 

راه کار بدین.... چی بهش بگم ک قبول کنه حرفامو هیچ جوره تو سرش نمیره 😔همش بحث داریم سر تیپ

خوب دوره نامزدی پیش از عقد برای شناخت اینجور اخلاقاس به نظرم اگه دوطرف نمیتونید کوتاه بیایید روی ازدواج بیشتر فکر کنید چون پوشش مسئله ای کمی نیست

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دوره نامزدی پیش از عقد برای شناخت اینجور اخلاقاس به نظرم اگه دوطرف نمیتونید کوتاه بیایید روی ازد ...

ما از همه نظر باهم تفاهم داریم قبل از نامزدی باهم دوست بودیم اون موقع هم همینجور روم حساس بود...هیچ مشکل دیگه ای باهم نداریم. ادم منطقی ای  هستش باهام همیشه حرف میزنه وعوا نمیکنه..

حالا نپوشی چی میشه الکی دعوانکنید عزیزم

همش من بحث راه میندازم.. میگ بریم باهم بازار مانتویی رو انتخاب کنیم ک هم تو دوست داشته باشی هم من دوست داشته باشم... 

حق با شوهرتونه.....خوشتیپ باش همین چه با مانتو کوتاه چه بلند 

میگ وقتی بامنی هرجور خاستی باش... تو خونه خوشگل کن نه بیرون.... میگم من در هر حال دوس دارم همه جا همینجوری باشم...میگه من دوس ندارم.... خدایی خودشم خیلی ادم چشم پاکی هستش 

همش من بحث راه میندازم.. میگ بریم باهم بازار مانتویی رو انتخاب کنیم ک هم تو دوست داشته باشی هم من دو ...

واقعاً اینا چیزهای الکیه سعی کن شناختتون رو نصبت به هم بیشتر کنی

بعد هم فکر میکنی هرمی آزاد می‌چرخه غم ندارن صد تا بد بختی دارن

همیشه ۱۸ساله هستم  
واقعاً اینا چیزهای الکیه سعی کن شناختتون رو نصبت به هم بیشتر کنی بعد هم فکر میکنی هرمی آزاد می‌چرخه ...

اره خودشم میگه..😔

میگ اگر پسر عمه هام روشنفکرن کنار گوشه دختربازیشونو میکنن😞

ینی من حق ندارم؟؟ 

عزیزم محدودت که نمیکنه داره درخواستشو میگه،شما و ایشون باید به خواسته های هم احترام بزارید،ایشون مردن و غیرت دارن،حق دارید مثلا بگید من روسری جلوی ننخرم سر نمیکنم اما پوششم کامله،یا مثلا چادر سر نمیکنم اما مانتو بلند میپوشم و خیلی هم جذب نمیپوشم،الان دیگه مانتو جذب خیلی مد نیست،بهتره به خواسته هاشون احترام بزارید

روانشناس مملکت😍
عزیزم محدودت که نمیکنه داره درخواستشو میگه،شما و ایشون باید به خواسته های هم احترام بزارید،ایشون مرد ...

اره راست میگین...شاید نمیتونم غیرتشو درک کنم.... همش فک میکنم غیرتش زیادیه 

ما از همه نظر باهم تفاهم داریم قبل از نامزدی باهم دوست بودیم اون موقع هم همینجور روم حساس بود...هیچ ...

قدرشو بدون زندگی کن اینقدرم خودتو بابقیه نسنج

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......