2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست
اره خودشم میگه..😔 میگ اگر پسر عمه هام روشنفکرن کنار گوشه دختربازیشونو میکنن😞

همه دنبال یه مرد زن دوست وچشم پاک میگردن  بچسب به همچین مردی اصلاً هم بحث الکی نکن عزیزم بعدم اون کسایی که آزاد می‌چرخند مرداشونم آزاد .......به این هم توجه کن هرچی زن رعایت کنه مرد هم رعایت میکنه

همیشه ۱۸ساله هستم  
واقعاً اینا چیزهای الکیه سعی کن شناختتون رو نصبت به هم بیشتر کنی بعد هم فکر میکنی هرمی آزاد می‌چرخه ...

میگم چجوری همیشه 18ساله هستی😅😅

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر علاقه و احترامیه که برای شما قائله دوست نداره بخاطر پوششتون کسی بهتون بی احترامی کنه... اما اگه شما دوست داری آزاد باشی و نمیتونی این نگاه نانزدتونو هضم کنی بیشتر رو ازدواج با ایشون فکر کن

ببین الان تو نامزدی ، حالا الان دارع اینطور میکنع دیع وقتی ازدواج کردی توی خونه حبست میکنه، هرکاری میتونی بکن تا از دستش خلاص شی ، تو باید ازاد باشی ، نباید یه (خیلی ببخشیدا خیلی خیلی ببخشید)احمق که اینطوری فک میکنه رو بهش رو بدی من بودم میزدمش😐😐🤷🏻‍♀️

همه دنبال یه مرد زن دوست وچشم پاک میگردن  بچسب به همچین مردی اصلاً هم بحث الکی نکن عزیزم بعدم ا ...

اره درست میگین ☹️میخاستم دوباره باهاش حرف بزنم راجب این قضیه... بیخیال شدم دیگه 

پس شماهم حقو به ایشون میدین 😁

کاربر اقام و اینکه براش مهمی به خدا اون زندگی ای ک روشنفکر بازی در میارن زن بیشتر صدمه میبینه چون همینجور ک تو آزادی اون آزاد تره و مردم ک دیگه وقتی اونجوری باشه تنوع طلب زن برعکس عاشق ی نفره تو عاشق شوهرتی بعد تا اون بایکی صحبت کنه تو دق می‌کنی یا بگو بخند اینجاست ک نمیتونی چیزی بهش بگی چون خودت حق انتخاب دادی بهش بعد توهم از اینور میای مفابله ب مثل کنی میری با مردا بگو بخند زندگیتون سرد میشه و بد از بدتر پس بپذیر و شاکر باش اول کار آخرشو گفتم انشالله ک هیچوقت به این حرفام نرسی ک خیلی سخته برا ی خانم

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
بخاطر علاقه و احترامیه که برای شما قائله دوست نداره بخاطر پوششتون کسی بهتون بی احترامی کنه... اما اگ ...

ارزش نداره این موضوع کوچیک ک ازش جدا بشم 😞خیلی همو دوس داریم.. اونم از دوس داشتن خیلی زیاد اینارو میگه...

اره از همه نظر خوبه قبولش دارم فقطط بحثمون سر همین داستانه 

ببین استارتر شوهر منم دوست ندارم تنگ بپوشم یا کوتاه اصلا هم بد دل نیست . درسته من خودمم زیاد دوست ندارما ولی وقتی می بینم روی من حساسه بیشتر خوشم میاد

کاربر اقام و اینکه براش مهمی به خدا اون زندگی ای ک روشنفکر بازی در میارن زن بیشتر صدمه میبینه چون هم ...

اره پسر عمه هاش دقیقا همینجورین.... جفتشون ازادن... میگه تو این چیزارو نمیبینی چون توی جمع مردانه تعریف میکنن... 

دنبال جدا شدن ازش نیستم چون دارم میبینم چقد بهم احترام میزاره و بار ها ثابت شده بهم ک چشم و دل پاکه و اصلا اهمیت نمیده به خانوم هایی ک تیپ ازاد میزنن...... فقط میخاستم بدونم که غیرتش زیاد از حده یا نه؟؟ک الان میبینم حق با ایشونه... شما هم به هر حال اقا هستیذ میدونید اقایون چجوری هستن