2777
2789
عنوان

کشک مایع میشه به بچه 7ماهه داد؟

2399 بازدید | 18 پست

اصلا غذاهای شیرین و بی مزه نمیخوره فقط ترررش

از سوپ خودش نمیخورد ی ذره اش کشک خورد انقد خوشش اومد

میشه تو غذاهاش بریزم ی ذره بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یبوست میشه😐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

کمی نمک ب غذاش بزن .کشک بذار ۹ماهگی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نه. کلیه بچه نمیتونه این همه نمک رو دفع کنه. بهش فشار میاد. غذای بچه لازم نیست شیرین یا ترش باشه. نهایتا یکی دو قطره اب لیموی تازه بریز. اون هم هنوز زوده چون ممکنه حساسیت داشته باشه

ی‌کم بخوره اشکال نداره  ولی زیاد نه هر روزم نه چون سنگینه

اتفاقا کشک دل ضعفه میاره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین کشک ازاین سفتا محلی ازجای مطمئن بگیربساب یکم بریزتوغذاش زیادنه که یبوست میشه کارخونه ای ندی چون واقعاکشک نیست من بچم ۹ماه اینابودتوشیشه شیرش میریختم میخوردبایکم آب رقیق کنی مشکلی پیش نمیاد

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
غذای ترش واسه بچه هفت ماهه؟؟؟؟😯🤐🤭🤔 معده بچه داغون میشه توروخدا به فکرش باش مادرنمونه😐😑

وقتی نمیخوره چکارش کنم؟طبعش اینه دیگه.

فقط شیر خودمو بخوره که دیگه پیرم میکنه.دندونام دارن خراب میشن 

خیلی کم غذا میخوره چون دوس نداره شیرینی و بی مزگی.رو