2777
2789
عنوان

کشک مایع میشه به بچه 7ماهه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 18 پست
وقتی نمیخوره چکارش کنم؟طبعش اینه دیگه. فقط شیر خودمو بخوره که دیگه پیرم میکنه.دندونام دارن خراب میش ...

بهش دادی که به اون مزه عادت کرده شمااگه غذای خودشومیدادی به زورکه نمیخواست بگه غذای ترش وشوربهم بده درهرحال خودت میدونی ولی معده بچه ۷ماهه برای پذیرش مزه ترشی وشوری وشیرینی آمادگی نداره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
از مزش خوشش نیومد ببین خیلی چیزای باحالی دوس داره. خودمم ترشی لیمو رو دوس ندارم ولی عاشق کشکم  ...

خب عزیزم بچه هیچ پیش فرضی از طعم نداره تا بهش ندی متوجه نمیشه که طعم چیه....

شما هم احتمالا از اون دسته ادمهایی که از هر غذایی یه انگشت کوچک زدی دادی بهش این بچه الان طعم ها رو تشخیص میده .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم بچه هیچ پیش فرضی از طعم نداره تا بهش ندی متوجه نمیشه که طعم چیه.... شما هم احتمالا از اون ...

والا من خیلی حساسم رو این موضوع اطرافیانم فرهنگ ندارن هی هل میدن تو دهن بچه یچیزم ک میگم بشون برمیخوره

والا من خیلی حساسم رو این موضوع اطرافیانم فرهنگ ندارن هی هل میدن تو دهن بچه یچیزم ک میگم بشون برمیخو ...

اره دیگه اطرافیان متاسفانه خیلی دخالت میکنن تو بچه داری....بچه های الان ما شااله باهوشن زود تشخیص میدن همه چیو.... الان دیگه بچه ات طعم و  فهمیده .... غذاشو مجبوری طعم دار کنی.... ولی خیلی سعی کن طعم دار نکنی چون ضرر داره... معده شون هنوز تکمیل نشده تا یکسال به مرور تکمیل میشه و قابلیت هضم همه چیزو پیدا میکنه