2777
2789

اول اینو بگم که خداروشکر از زندگیم راضیم‌یعنی قبلا خیلی بهتر بود ولی از وقتی بچه دارشدیم اخلاقای من خیلی عوض شده خیلی دعوامون میشه.

امروز بعد مدت ها که بخاطر کرونا هیج جایی نرفته بودم.رفتیم بیرون با ماشین دور بزنیم.یه لحظه پیاده شدم که آب بخرم توی مغازه عجییییب بوی ادکلن دوست پسر مجردیمو میداد درحدی که فکر کردم خودش اونجاس.فکرکنین بعد۴سال یهو اون بو منو برررد به اون روزا.

اومدم تو ماشین دیگه نتونستم حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مخصوصا آهنگ 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......