2777
2789
عنوان

دلم گرفته

73 بازدید | 8 پست

من باردارم ماه پنجم هستم 

یه دوماهی هست شوهرم از سرکار دیر میاد بعدشم باشگاه و کلا دیر میاد خونه تا میخابیم یک ونیم دو میشه خودشم خسته منم از خستگیه اون بیشتر عصبی میشم من قبلا تو رابطه ها ارضا میشدم الان دیگه نمیشم خیلی سرد شدم چون شوهرم نیستش شایدم از بارداریه آدم حساس تر میشه  ولی خب از بس اذیت میشم  به خودارضایی رو آوردم 

از شوهرم بخاطر کمبود وقتش برای من و سعی نکردن بهتر شدن رابطه متنفر شدم خداییش چون رو به این گناه آوردم اصلنم دوسندارم اینکارو ولی خب مجبورم

نگید به شوهرت بگو که هیچ‌فایده ای نداره نه میشه سرکار نره نه از باشگاهش میزنه اینارو دارم باگریه مینویسم الان

دلم گرفته از زندگی خسته شدم و‌بی انرژی 

تا حالا انقد حالم بد نبوده زندگی برام بی معنا شده

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

احساس میکنم گناهکارترین ادم رو زمینم 

حس میکنم دیگه شوهر ندارم حتی گاهی نسبت به بچه هیچ حسی ندارم

شما بگید چیکار کنم دیگه بغض داره خفم میکنه هرچقد حموم میرم بازم احساس میکنم نجس و کثیفم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم تا خودشو تو حالت قرار نده احساس اتفاق نمیفته!اوجشم نیم ساعته.پس اول فکر نکن.بیکار نمون که بهش فک کنی تا برات پیش بیاد.حالا پیش اومد سریع برو توالت.مثانه باید خالی بشه.زیادم تو توالت نمون!با اب سرد خودتو طاهر کن.بعد تو حمام با اب خیلی گرم و داغ دوش نگیر.گرما تحریک کنندس!زیادم تو حمام نمون.با همسرت حتما صحبت کن.اگه بدونه بهتره تا ندانسته ازش بدت بیاد.

من همین یه دونه ام!
درست میشه عزیزم.هورمونات ریخته ب هم

پس کی خوب میشم بخدا دوماهه دارم دیوونه میشم هیچی سرجاش نیست

بیتشر از همه از خودم بدم میاد اگه شوهره محبت کنه بازم ناراحتم اگه دعوام کنه بازم ازش بدم میاد اصلا دلم باهاش صاف نمیشه از بغض گلوم درد گرفته دلم میخاد تو بغل یکی های های گریه کنم به هیچکس نمیتونم بگم چمه مامانم غصه میخوره ابجیم ازم دوره

ادم تا خودشو تو حالت قرار نده احساس اتفاق نمیفته!اوجشم نیم ساعته.پس اول فکر نکن.بیکار نمون که بهش فک ...

بهش چی بگم 

بگم تو دیگه حالمو خوب نمیکنی خود ارضایی میکنم؟

مشکل اینه من دردمو بگم دیگه بی درمون میشه 

حتی اگه بهم رسیدگی کنه حس میکنم از سر اجباره چون من خواستم و گفتم

اصلا نمیخام تظاهر کنه که حالمو خوب کنه

خودش باید بفهمه که دوماهه انقد سرد شدم 

پس کی خوب میشم بخدا دوماهه دارم دیوونه میشم هیچی سرجاش نیست بیتشر از همه از خودم بدم میاد اگه شوهره ...

عزیزدلم خودت ب خودت کمک کن.قرآن گوش بده.باشوهرت حرف بزن.بانی نی صحبت کن