2777
2789

خواهشا منو راهنمایی کنید وکمکم کنید آروم بشم .

لطفا گزارش نزنید .

من تورابطه هیچ حسی نداشتم همش به زور بود انگاری .بعد به یه دوستی مشکلموگفتم گفت قبل رابطه فیلم ببین .

منم یکبار دیدم البته تنها وشوهرم نمیدونست .بعدفیلمی که دیدم اصلا قیافه نبود و....

زدومن همون دفعه باردارشدم حالا خیلی ناراحتمو ته دلم یه جوریه کاش براهمون یکبارم نمیدیدم خیلی عذاب وجدان دارم بیشتربخاطربارداریم 😭😭😭

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنم تاپیکتو دیدم الکی عذاب وجدان داری

چیکارکنم اصلا نمیتونم کنار بیام به سقط فکرمیکنم یا اینکه سونو برم قلب نداشته باشه بهتره. ....اصلا حالم خیلی بده 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
بچه درست وحسابی میشه با این وضع😭

عزیز من آخه چه ربطی داره!

یه ذره منطقی فکر کن. برو ببین چه تعداد افراد بزرگ و مهم تو دنیا هستن که حتی دور از جونِ همه، حاصل تجاوز بودن، روسپی زاده بودن!

این فکرا رو از خودت دور کن. کاری که بهت آرامش میده انجام بده و به بچه و شیرینی هاش فکر کن.