2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج

202 بازدید | 13 پست

کیا قبل از ازدواج ازهمسرشون بدشون می اومد ومجبور بودن ازدواج کنن والان بعداز ازدواج همسرشونو دوست دارن خواهش میکنم فقط امید بدین ناامیدم نکنین

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

من اومدم ببینیم 

یعنی ممکنه

یعنی میشه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من از قیافه پسره خوشش نمیومد همش فحشش میداد خخ

میگف با ۳۰درصد علاقه ازدواج کرده

اما الان خیلی دوسش داره میگه خیلی عاقاس

دیگ نمیدونم شدنیه یا ن ولی اون اونجوری میگف

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
دوست من از قیافه پسره خوشش نمیومد همش فحشش میداد خخ میگف با ۳۰درصد علاقه ازدواج کرده اما الان خیلی ...

انشاالله خوشبخت بشن

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

دوست من 

من خودم راستش به هیچ وجه نمیتونم

اما دوستم روزای اول فحشش میداد😐یبارم خواست جدا شه بعد عروسی از این رو به اون رو شد 

اینم بگم شوهرش چیزی واسش کم نزاشته مرتب میبرش بیرون خرجش میکنه اونم واقعا راضیع همو دوست دارن الان 

🌱
دوست من  من خودم راستش به هیچ وجه نمیتونم اما دوستم روزای اول فحشش میداد😐یبارم خواست جدا شه ...

منم خرج میکنه چیزی کم نزاشته فقط ازچهرش خوشم نمیاد زیاد یه روز حس میکنم دوسش دارم یه روز هم نه نمیدونم چم شده راستی الان نامزدم

خب زود عقد نکنین بزار بیشتر بگذره تا همدیگه رو بهتر بشناسین

عقد کردیم 

جدی خب بزار بیشتر بگذره این تنها راهه فعلا عروسی نکنید

اره قراره ۱سال عقد باشیم