2777
2789
عنوان

حسودی با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مامان منم از وقتی چشم باز کرده پدرش فوت کرده بود بعدشم مادر و خواهر جوونش چن سال پیشم برادرش الان هیچ کس نمونده از خانواده ش ولی خب تقدیرش بوده چه میشه کرد قرارم نیس با کس دیگه ای مقایسه کنه خودشو

مامان دوتا دخمل ناز 😍

البته هیچ چیزبدترتنهایی وغربت نیست واقعأ سخته ،بازم شکرخدا ،خداصبرشم میده ،کنارمیاییم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

من درک میکنم که استارتر چه حس و حالی داره، ولی شما فقط ظاهر رو میبینید؛ بچه زیاد هم دردسرهای خودش رو داره. زیاد از این قبیل مقایسه ها دیدم؛ حتی یکبار یه برنامه تلویزیونی زنده پخش میشد و یه خانم با برنامه تماس گرفت و همین مشکل رو گفت. مشاوره هم کلی راهنماییش کرد. شما هم سعی کن بیشتر به مادرت سر بزنی یا دعوتش کنی. الان مامان من 7 تا خواهر و برادر و 5 تا بچه داره ولی با پدرم، تنهاست. خیلی هم خوشحاله و همیشه میگه کی حوصله مهمون داره؟😂😂😂

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بالغ شو منم مادرم فوت شده و مشکلات زیادی تو زندگی دارم ولی همیشه میگم امیدوارم همه ب آدما شاد و دل خوش داشته باشم و سلامتی این طرز فکرتون نشون از بچه بودنتون میده برید روانشناس

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
بالغ شو منم مادرم فوت شده و مشکلات زیادی تو زندگی دارم ولی همیشه میگم امیدوارم همه ب آدما شاد و دل خ ...

فکر کنم شما فرشته اید.ولی همه ی ادمها فرشته نیستند.و روانشناس هم نمی تونه کمک کنه.چون دقیقا حرف هایی رو می خواد بزنه که خودم بلدم

من درک میکنم که استارتر چه حس و حالی داره، ولی شما فقط ظاهر رو میبینید؛ بچه زیاد هم دردسرهای خودش رو ...

والا من خودم هم از اینکه تنها هستم ازار نمی بینم ولی از منظر بیرونی وقتی می بینم بقیه دلسوزی می کنند اعصابم خرد می شه

والا من خودم هم از اینکه تنها هستم ازار نمی بینم ولی از منظر بیرونی وقتی می بینم بقیه دلسوزی می کنند ...

به خاطر حرفهای اطرافیان ؛ خودت رو ناراحت نکن.

اگه چیزی هم گفتن: با قاطعیت بگو : مامانم راضیه

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام