2777
2789
عنوان

حسودی با مادرشوهر

622 بازدید | 40 پست

مادر من خیلی تنهاست.کلی داغ خواهر و برادر دیده.اخیرا هم که بهترین برادرش رو از دست داد.یه دونه بچه هم بیشتر نداره.اونوقت مادرشوهرم هفت تا بچه داره و برادر و خواهراش در قید حیاتن.کلی حال می کنه و دور و برش همیشه شلوغه.

واقعا حالم از این تقدیر بهم می خوره برای بعضی ها دلخوشی و برای بعضی ها هم تماشا

ناخوداگاه وقتی مقایسه می کنم اعصابم خرد می شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خوشیو خوشبخت بودن به ایناست؟

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

وا .. خب مادر شما یبار زایمان کرد و زحمت ی بچه رو کشید اما مادرشوهرتون زحمت ۷ تا بچه

مرگ و زندگی هم دست خداست

دیگه مقایسه اینجوری ندیده بودم

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

ببخشید ولی کارت اشتباست ....

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

ببخشید ولی خیلی مقایسه ی نابجاییه!الان دور از جون خواهر برادرای مادرشوهرت بمیرن خوب میشه؟چ حرفیه آخه!شادی و خوشی ب تعداد خواهر برادرا و بچه ها نیست

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
چه مقایسه مسخره ای

والا حکایت خواهر شوهر منه .. مادرامون همسن هم بودن مادرشوهرم بر اثر سرطان فوت کرد هر وقت منو و جتریمو میدید میگفت چ خبره میرید ب مادرتون سر میزنید یا ال و بل . توقع داشت مادرای ما هم بمیرن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

خب مادرشوهر ت ک پز نداده اونم بنده خداست داره زندگیشو می‌کنه خدا ب مادرت صبر و سلامتی بده .منو ببینی چ میگی زندگی اولمو خواهرم خراب کرد یواشکی شک داشتم بهش کمی.ایندفعه دوروز بعد عقدم چنبار آبرومو جلو شوهرم برد شوهرمم دل چرکین شده باهاش دعوا کردم بهم گفته بدبخت بی بچه سقطی😢خودشم سقط کرده گفت عوضش س تا دارم منم واکذارش کردم بخدا خودش جوابشو بده