2777
2789

دوستان من ۲۱مهر پریود شدم لتروزول خوردم روز ۱۵ سونو دادم فولی ۲۰ داشتم همون روز امپول اچ سی جی زدم دو تا ۵۰۰۰ الان سه روز از موعدم گذشته ولی پریود نشدم و اینم بگم تا حالا نشده آمپول بزنم دقیقا موعد پریود میشم اما امروز بی بی زدم منفی بود ولی با ادرار اول صبح نزدم.پایین شکمم درد داره گاهی 

الان نمیدونم ممکنه باردار باشم ؟؟اگه نیستم چرا پریود نشدم 

و آیا ممکنه تخمک آزاد نشده باشه با وجود امپول 

۸ ماهه اقدامم

بی بی چک حداقل باید ۱هفته از پریودت گذشته باشه که باز برا بعضیا من جمله من نشون نمیده

اگه تا شنبه پریود نشدی آزمایش بده

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بی بی نشون نداد؟

سر حاملگی اولم نه

که نهایتا سقط هم شد

سر حاملگیه دوم هم که پسرم بدنیا اومد تو اونم نشون نداد

ولی سر حاملگیه سوم که دختر بدنیا اومد نشون داد

ان شااالله بارداری

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
سر حاملگی اولم نه که نهایتا سقط هم شد سر حاملگیه دوم هم که پسرم بدنیا اومد تو اونم نشون نداد ولی ...

انشالله عزیزم

امیدوارم کردی 

خدا بچه هاتو حفظ کنه واست

انشالله عزیزم امیدوارم کردی  خدا بچه هاتو حفظ کنه واست

فدات گلم فقط ناامید و منفی نباششسش

خدا بخواد حامله ای

نخوادم ماه دیگه

عجله نکن خدا خودش میدونه صلاحتو

شما بی بی نشون نداد؟

عزیزم شما مشکلت چیه چرا حامله نمیشی منم مثل تو زایمان زودرس داشتم میخام بدونم دکتر چند ماه بعد زایمان زودرس بهت اجازه اقدام داد و الان مشکلت چیه چرا حامله نمیشی منم 18 سالمه 

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 
عزیزم شما مشکلت چیه چرا حامله نمیشی منم مثل تو زایمان زودرس داشتم میخام بدونم دکتر چند ماه بعد زایما ...

من تنبلی دارم بارداری اولمم با دوره اول لتروزول باردار شدم الان نمیدونم چرا باردار نمیشم

دکترم گفت بعد شش ماه میتونی ولی تا یک سال بعد اقدام نکردم