من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غصه نخور تو که ماه اخری نی نی سالم میاد بغلت حالا شایدم زودتر بیاد نگرانی نداره
میدونی نی نی سایت تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا هم هرچقدر هم زرق و برق داشته باشن بازم بعد یه مدت دلت و میزنه میدونی چرا چون همش تظاهر همش فقط رو کم کنی همش ..... اما اینجا نی نی سایت ما خودمونیم خود واقعیمون اخه هیشکی هیشکی رو نمیشناسیم . اینجا نی نی سایت خواهرانه بهم کمک میکنیم درد و دل میکنیم اینجا جای خوبیه برا درد و دل کردن ما خانوما حرفایی که تو دلمونه غصه هامون حتی وقتی نمیتونیم به نزدیک ترین کسمون بزنیم اینجا راحت میگیم ممنونم نی نی سایتی ها وقتی با شماها حرف میزنم اروم میشم دلم سبک میشه الهی همیشه باشید 😍