2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

217 بازدید | 25 پست

بچه ها  همسرم دوستاش همیچکدوم ازدواج نکردن

منم متاسفانه بنا به دلایلی از دوستای خودم جدا شدم،یه بحثای پیش اومد که صلاح دونستم ارتباط نگیرم.خیلی حسودی منو میکردن 

حالا خیلی احساس تنهایی میکنم و دوست دارم با همسن های خودمون رفت و امد کنیم 

بنظرشما درسته دوستای شوهرمو دعوت کنم ؟

شما دوستای مجرد شوهرتونو دعوت میکنید ؟؟؟

نوچ

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا کار درستی نیست، با متاهلا رفت و آمد کن 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز