2777
2789
عنوان

اسکلیوز🙏🙏🙏😔

317 بازدید | 38 پست

خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه 

من 16 سالمه امسال متوجه شدم اسکلیوز دارم😔اولش خیلی افسرده شدم و ناراحت

اما بعد از اینکه رفتم دکتر متخصص، دکتر گفت خیلی کمه و با فیزیو تراپی و ورزش هایی مثل پیلاتس حل میشه

اما دیروز ینفر با همین شرایط در سن 15 سالگی تاپیک کرده بود که الان 23 سالمه و خیلی داره اذیتم میکنه و خدا ازش نگزره و این چیزا من خیلی میترسم

الان به خاطر شرایط کرونا نمیتونم برم فیزیوتراپی و ورزش

بنظرتون پیش دکتره دیگه ای برم خواهش میکنم کمکم کنین🙏🙏🙏😔😔😔☹️☹️☹️

لطفا برای رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستید😍❤️🙏

نمیدونم چیه انشالله زود خوب بشی برامن ورفیقم هم دعا کن

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایمت چیبود چطور فهمیدی اخع سنیم نداری ک

من خیلی کمر درد دارم به طوری که بدون تکیه گاه به هیچ وجه نمیتونم بشینم باید به یجا تکیه بدم

انحراف ستون فقرات

آهاااا تمرین هاشو از گوگل پیدا کن 

فیلمای ورزشیش حتما هست

تو خونه انجام بده خودت ... الان با این وضعیت که نمیشه باشگاه رفت

پس باشگاهو به خونه بیار😄

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
آهاااا تمرین هاشو از گوگل پیدا کن  فیلمای ورزشیش حتما هست تو خونه انجام بده خودت ... الان با ...

دعا کنین بهتر بشم

ممنون بابت راهنماییتون🙏😘

من خیلی کمر درد دارم به طوری که بدون تکیه گاه به هیچ وجه نمیتونم بشینم باید به یجا تکیه بدم

الهی بگردم 

زودتر برو دنبال درمانش 

خوب میشی نگران نباش

ینی مادر زادی بوده بیماریت؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

وای منم همینجوری عم

یعنی تازگی شدم😢😢😢

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!