🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من بدترین دردی که کشیدم برای عصب کشی بود .... الآنم جراحی کردم ولی دردی اون زمان نداشت بعدش داشت که بی حسی رفت تا یه هفته هم غذا درست نمیتونستم بخورم چون فکم باز نمیشد بعد دیشب بخیمو پاره کردم فکم باز شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیشب عصب کشی کردم یک ساعت طولکشید ولی خیلی اذیت نشدم در حد جد و ابادم جلو چشم اومد😀شوخی کردم قاب ...
کلا عصب کشی چیه چطوره
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من بدترین دردی که کشیدم برای عصب کشی بود .... الآنم جراحی کردم ولی دردی اون زمان نداشت بعدش داشت که ...
من ک خاهرم گفت عصب کشی درد نداره اسونه