2777
2789
عنوان

مگه مجبورید آخه

580 بازدید | 16 پست

خواهرم میگه دیشب دایی شوهرم اومده جلو درمون گردن کج کرده به شوهرم میگه ۱تومن داری بدی.شوهرشم بهش داده.شب دیدیم پسرش واسه نامزدش تو رستوران یکی از هتل ها تولد گرفته سورپرایزش کنه.آخه مگه مجبورید که ندارید حتما پز بدید وتواینستا عکس بذارید😐😐

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

ما یکیو داریم ازمون قرض میکنه بچشو میبره آتلیه   تازه به خودمون پز میدن ک ما برنج فلان میخریم و آجیل نباشه میمیریم 

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا از کجامعلومع دایی پولو واس پسرش گرفته 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

به هرحال اونام دل دارن بخصوص اینکه میگي نامزدم هستن

وقتي بهشون پولو دادین لطف کردین ولي دیگه نمیشه بگین چیکار کنن چیکار نکنن

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

حالا از کجامعلومع دایی پولو واس پسرش گرفته 

اولین بارش نیست.پسرش عادتشه همه زمینهای باباهه رو فروخته واسه زن گرفتنش

خواهرت خيلي كار زشتي كرده ك ب شما گفته!! ميتونستن ندن چ كاريه دادن و به ديگران ميگن

از این لحاظ گفت که زشته باباشو واسه پز دادن میفرسته اینو اونور واسه پول.خودم پستای اینستای زنشو دیدم گفتم چه تولدی گرفته بود خواهرمم اینو گفت.شما با خواهرت از این حرفا نمیزنی عجب

از این لحاظ گفت که زشته باباشو واسه پز دادن میفرسته اینو اونور واسه پول.خودم پستای اینستای زنشو دیدم ...

خب پدرشم یه مرد بالغ نباید پاشه دستشو دراز کنه جلو بقیه به خاطر این چیزا .زورش که نمیکنن

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خواهرت خيلي كار زشتي كرده ك ب شما گفته!! ميتونستن ندن چ كاريه دادن و به ديگران ميگن

دقیقا😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه