2777
2789

به طور خلاصه بگید چی شد

من تا اونجایی خوندم که پسره گفته اون دختره رو میخوام باهاش کات کرده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی اخر سر با همون پسره ازدواج میکنه و پسره رو جاریشو در حال بوس کردن میبینه و یه بارم میفهمه باجاریش حمومه ،الانم باهاشه و دوتا بچه داره ولی ناراحته ارشد داره میخونه و تحصیل کرده اس خااااا خوب بود😁🏃‍♀️

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
هیچی اخر سر با همون پسره ازدواج میکنه و پسره رو جاریشو در حال بوس کردن میبینه و یه بارم میفهمه باجار ...

معلم شد؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
هیچی اخر سر با همون پسره ازدواج میکنه و پسره رو جاریشو در حال بوس کردن میبینه و یه بارم میفهمه باجار ...

یعنی جاری ش به شوهرش خیانت کرده😲😲😲

هیچی اخرش با همون که دوستش داره به سختی بهم میرسن و عقد میکنن تو دوران عقد دختره متوجه خیانت پسره میشه اون در حال بوسیدن جاریش میبینه ی بارم تو حموم مچش رو میگیره ولی چیزی نمیگه تصمیم میگیره جدا بشه دانشگاه قبول میشه تو دانشگاه هم با ی پسری دوست میشه ولی تهش باز با نامزدش خودش عروسی میکنه و ی بچه هم داره ولی هیچ عشقی بهش نداره و شوهرش راه دور کار میکنه ماهی چندر روز میاد پیششون،الانم کارشناسی ارشد تهران قبول شده و برادر شوهرش گیر داده که شوهرش طلاقش بده