2777
2789

سر مسائل مسخره باهام بحث ميكنه

يه چيزرو بدون اغراق ٥٠ ٦٠ بار تو يك روز ميپرسه

خيلي استرس بهم ميده

الان شوهرم سفره هر روز زنگ ميزنه به من دادو بيداد كه چرا رفته تو رو ول كرده تو بارداري

وسط خريد سيسموني گير ميده داداشتو پاگشا كن

خلاصه خيلي اذيتم ميكنه

دلم براش ميسوزه

خيلي مهربونه ولي به شدتتتت اخلاق بدي داره

بابام مرده ميدونه نبايد به من كه باردارم استرس برسه

ولي مامانم ....واي واي.... عجيب رفتار ميكنه

سر يه ملحفه رو تختي واسه سيسموني ٤ روز به خدا با من بحث ميكرد الان ديگه تلفن رو روش قطع كردم گفتم مامان استرس ميدي خدافظ

دبروز گفتم مادر شوهرم گفته ميايم سيسموني ببينيم انقددد داد زد فحش داد به خودم حتي بازم قطع كردم

مرنج و مرنجان

مادره و احترامش واااااجب

ولی خب بعضا مادرا واقعا رو اعصابن 

خوبه که کنترل میکنی و دوسش دارم بازم آفرین بهت

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ی منم اینجوری بود. دست خودشون نیست. اعصابشون اینجوریه. سعی کن فقط شنونده ی صبور باشی اما تمرکز و اهمیتت روی حرفهاش نباشه. سخته ها ولی دست خودشون نیست یه جورایی به چشم بیمار بهش نگاه کن 

خاله ی منم اینجوری بود. دست خودشون نیست. اعصابشون اینجوریه. سعی کن فقط شنونده ی صبور باشی اما تمرکز ...

اره دقيقا دست خودش نيست طفلك

ولي انقد استرس ميده دلم اشوب ميشه

مرنج و مرنجان
کاش مامان منم بود فقط غر میزد    

اره خدا وكيلي هر روز دارم دعا ميكنم ايشالله سايش باشه هرجوري هست فقط باشه ولي الان باردارم خودم هم استرسي ام

مرنج و مرنجان
ولش کن عزیزم مادره دیگه هیچی نگو  یا باهاش حرف بزن بگو من همینجوری استرس دارم شما دیگه بدتر نک ...

باهاش كه حرف زياد ميزنم انقد طفلك اخلاقش بده تو خونه همه بهش ميتوپن

دلم براش ميسوزه نميدونم براش چي كار كنم

مرنج و مرنجان
باهاش كه حرف زياد ميزنم انقد طفلك اخلاقش بده تو خونه همه بهش ميتوپن دلم براش ميسوزه نميدونم براش چي ...

پدرتون تازه فوت کردن؟ خدا رحمت کنه..شاید ب همین خاطر عصبی شده بنده خدا

وااای خدا مامانه من رو اعصابمع 

هر چی بهش میگم بهش بر میخوره، یا ادای افسرده ها رو در میاره 

ظرف میشوره بهش میگم‌مامان روغنه روش مونده هول هولکی بر میدارع میشوره بهشم میگه بیا خودت بشور 😑😑 ی ساک دستمال دارها ولی  با همون اسکاجی ک باهاش ظرف میشوره گازو پاک میکنه گفتنیم بهش بر میخوره 

بهش میگم پیشع یکی اینکارا رو میکنی مسخره ت میکنن فحش میده

پدرتون تازه فوت کردن؟ خدا رحمت کنه..شاید ب همین خاطر عصبی شده بنده خدا

خدا نكنه

نه خداروشكر پدرم سايش بالا سرمه

اون طفلكي هم از دست مامانم يهو ميره بيرون

خيلي شاكيه اونم ميگه دلم براش ميسوزه ولي خيلي اخلاقش بده

مرنج و مرنجان
وااای خدا مامانه من رو اعصابمع  هر چی بهش میگم بهش بر میخوره، یا ادای افسرده ها رو در میاره&nb ...

دقيقا مامان منم اينكارو ميكنه

اومده بود خونه من بهم سر بزنه

يهو استرس گرفت گريه ضعف اهو ناله

گفتم چي شده

گفت خونت تميزه با خونه خودم مقايسه ميكنم حالم بد ميشه

گناه دارن

مرنج و مرنجان
خدا نكنه نه خداروشكر پدرم سايش بالا سرمه اون طفلكي هم از دست مامانم يهو ميره بيرون خيلي شاكيه اون ...

وای خاک ب سرم ببخشید تو رو خدا عزیزم

نوشته بودی بابام مرده اشتباه فهمیدم شرمنده سایشون مستدام باشه انشالله

اره دیگه فقط باید مدارا کنین کاری نمیشه کرد