2777
2789
شاید  نمیدونم من برای خودم نمیپسندم وقتم برام مهم تر از هر چیزیه کلا دوست رو یه چیز موقت و نا ...

روابط سواد میخاد،،ما اکثرا سوادش رو ندارم بخاطر همین یا ضربه میزنیم ب طرف یا ضربه میخوریم،،خارج از روابط بودن آزادیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارش بودم ، همشهری و هم زبون بودیم  ازدواجم نمیکردیم مهم نبود برام 😃

جدی؟ چرا؟ 

کجایی هستید؟

خودت چی خوندی؟

ببحشیدا اینقدر سوال پرسیدم مهربون

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
🚶🏻‍♀️پس منظورش چیز بدی بوده ردش کردی دیگه؟

اره عزیزم

چون خندیده منظورش بد بوده؟

من خجالت کشیدم گفتم حالا میگه چقدر اسکوله میگم گشنم میگه کیک و بیسکوییت بخور

کاش دلها در چهره ها بود.....
روابط سواد میخاد،،ما اکثرا سوادش رو ندارم بخاطر همین یا ضربه میزنیم ب طرف یا ضربه میخوریم،،خارج از ر ...

کلا فاصله نگه داشتن بهترین کاره 

من روابط اجتماعی خوبی دارم با وجود درون گرایی مطالعاتمم بد نیست ولی دلیلی نمیبینم 

وابستگی تهش همیشه ضربست

اره عزیزم چون خندیده منظورش بد بوده؟ من خجالت کشیدم گفتم حالا میگه چقدر اسکوله میگم گشنم میگه کیک ...

حس من میگه ک چون از نظر اون ت مثبت برداشت کردی و گفتی بسکویت بخور خندیده🤷🏼‍♀️ولی خب هر کی ی چور چت می‌کنه مثلا از استیکر خنده زیاد استفاده می‌کنه حالا منظوریم شاید ندارن از خندیدن...به این نمیگن اسکای عزیزم🙂✋🏻ت خوب گفتی اون مشکل داشته

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
جدی؟ چرا؟  کجایی هستید؟ خودت چی خوندی؟ ببحشیدا اینقدر سوال پرسیدم مهربون

چون به نظرم کسی که قرار باشه منو ترک کنه بهتر که زودتر اینکارو انجام بده 

ارشد حقوق دارم و انشالله میخوام دکترا بخونم 

کرجی ولی ساکن تهرانم 

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁
حس من میگه ک چون از نظر اون ت مثبت برداشت کردی و گفتی بسکویت بخور خندیده🤷🏼‍♀️ولی خب هر کی ی چور چت ...

نکنه به اون چیزی آخرش خندیده؟

گفتم کیکی بیسگوییتی چیزی

منظورم از چیزی تنقلات دیگه بود

کاش دلها در چهره ها بود.....
کلا فاصله نگه داشتن بهترین کاره  من روابط اجتماعی خوبی دارم با وجود درون گرایی مطالعاتمم بد نی ...

درونگراها کلا اهل روابط نیست،،و استادن توی ضربه زدن های ناخواسته،،کم حوصله و سخت،،

جدی؟ چرا؟  کجایی هستید؟ خودت چی خوندی؟ ببحشیدا اینقدر سوال پرسیدم مهربون

خواهش میکنم عزیزم😛🤩

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁
درونگراها کلا اهل روابط نیست،،و استادن توی ضربه زدن های ناخواسته،،کم حوصله و سخت،،

کم حوصله نه ولی سخت اره

ضربه زدنم نمیدونم کسی چیزی بهم نگفته دیگران باید بگن

به هر حال شخصیت هرکس محترمه

وای چه پرو بوده... من گفتم کیکی بیسگوییتی چیزی بخورید چند تا استیکر خنده داد

کلا پسرا خیلی بی جنبه ان ، من یه دفعه داشتم سر مسائل عادی با پسرعموام چت میکردم شروع کرد به منظور دار حرف زدن منم بلاکش کردم  

ببین من دوستای عادیم پسرن خب حرف میزنیم( خیلیییم چت میکنم کل روز مثلا یهو

ولی خب وقتی یکی میاد پی وی من باهاش برخورد میکنم 

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم