2777
2789
دندون پزشکا بیشتر خانومای پزشک یا دندون پزشک انتخاب میکنن؟

نه ،بیشتر دوس دارن وقت خانومشون آزاد باشه 

چون درآمد خانومشون براشون مهم نیست و نیاز مالی ندارن 

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هدف دوستی و رابطه ی عاطفی غلطه اما دوست اجتماعی ایرادی نداره اگر طرف جنبه داشته باشه و خودتم خودت رو بشناسی که اهل وابستگی نیستی و هردو حد نگه دارین

برای ازدواجم روش درستی نیست چون هیچ ادمی تو مجازی خود واقعیش نیست

اگه چت برای آشنای و ازدواجه و اینکه خانوادم میدونن اصلا مشکلی نیس تازه لازمم هست 

والا من زیر نظر خانواده ها بود برای ازدواجم بود

پسره حرفاش معنی دار بود

یه بار میگفت بیا منو یه چکاپ کامل کن ببین حالم خوبه

یه بار شب پیام داده بود شام خوردم باز گشنمه چیکار کنم خیلی گشنمه

این حرفاش منظور دار بود؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
شوهرت همکار مجرد خوب مثل خودش نداره منو بهش معرفی کنی👰

همه خوبا و اهل زندگیاشون قبلا دزدیده شدن 😂

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁

اگه کنترل داشته باشی و وابسته نشی بنظرم موردی نداره چون با شخصیت پسرا اشنا میشی فقط به شرطی که احساس به وجود نیاد

مثلا من هیچچچچ پسری تو خانوادمون نیس همه دخترن دایی ها و اینا هم که بزرگن مشکلی نمیبینم که با پسر بدون داشتن احساس چت کنم

ولی خب ببینم داره زیاده روی میکنه میزنم تو دهنش

بعد این پیام دادن هم مجازی فقط خوبه همو ببینین احساس پیش میاد و یکی‌ ببینتتون بدبخت میشین😂🤦🏻‍♀️

بازم تاکید میکنم باید کنترل احساسات داشته باشیم😄

با هدف دوستی و رابطه ی عاطفی غلطه اما دوست اجتماعی ایرادی نداره اگر طرف جنبه داشته باشه و خودتم خودت ...

ادم ب همه چیز وابسته میشه،،و نه چون عاشقشه بعد اذیت میشه،،چون خلا بوجود میاد اذیت میشه

والا من زیر نظر خانواده ها بود برای ازدواجم بود پسره حرفاش معنی دار بود یه بار میگفت بیا منو یه چک ...

😐😂😂✋🏻پسره از اون .... هر آدمی ک خوب نیس واسه همین گفتم زیر نظر خانواده باشه ی مدت چت و اینا واسه اینکه همچین آدمای مشخص شن.اونجایم ک گفته گشنمه😂😂😐🤦🏼‍♀️شاید بدبخت واقعا منظورش غذا بوده .ولی چکاپ مشکوک میزنه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
ادم ب همه چیز وابسته میشه،،و نه چون عاشقشه بعد اذیت میشه،،چون خلا بوجود میاد اذیت میشه

شاید 

نمیدونم

من برای خودم نمیپسندم وقتم برام مهم تر از هر چیزیه کلا دوست رو یه چیز موقت و ناپایدار میدونم

با دوستای جنسیت دخترمم خیلی حرف نمیزنم

😐😂😂✋🏻پسره از اون .... هر آدمی ک خوب نیس واسه همین گفتم زیر نظر خانواده باشه ی مدت چت و اینا واسه ...

منم گفتم کیکی بیسکوییتی چیزی بخورید

چند تا استیکر خنده داد

چرا؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
نخند سرچ کن😁😁😁 چه طور باهم اشنا شدید؟ نگران نبودی باهات ازدواج نکنه؟

بیمارش بودم ، همشهری و هم زبون بودیم 

ازدواجم نمیکردیم مهم نبود برام 😃