2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سابقه رابطه تو دوران دوستی رو هم داشتم 

البته هر کسی لیاقت صمیمیت و محبت و اعتماد نداره 

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁

نمیدونم هر کسی ی اعتقادی دار 

من بد نمیدونم اگ قصدا جدی باش

ولی از سرگرمی و دوستی های یکی دوروزع خوشم نمیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وابسته میشی بدبخ میشی😕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

سلام. اگر همکلاسیتونه که هیچ ولی در غیر اینصورت 99 درصد به ازدواج ختم نمیشه. پسرا توی این روابط احساسات خودشون رو تخلیه میکنن، اونوقت دیگه انتظار مهر و محبت از اون شخص در زندگی نداشته باشید.

اگر واقعا قصدش ازدواجه، زیر نظر خانواده ها. چون در غیر اینصورت محبت و حرفهای عاشقانه بینتون رد و بدل میشه و در نهایت شما قربانی این داستان میشین.

نمیدونم اگ دختر تیز و زرنگی نباشی همش ضربه میخوری از هدف و زندگی واقعیت دور میشی و معتاد گوشی

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
من سابقه رابطه تو دوران دوستی رو هم داشتم  البته هر کسی لیاقت صمیمیت و محبت و اعتماد نداره&nbs ...

رابطه جنسی؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤