2777
2789

سلام دوستای عزیز،

من دوساله ازدواج کردم و چون متاسفانه خیلی حرصی وعصبیم تا بحثمون میشه شوهرما فحش میدم اون اول با اشغال کثافت عوضی بود الان روز ب روز فحشام داره بیشتر و بدتر میشه و شوهرمم اوایل چیزی نمیگف ولی اونم الان داره بهم فحش میده خیلی ناراحتم از این موضوع هر دفعم میگم دیگه فحش نمیدم ولی اینقد عصبیم میکنه و لجبازی میکنه ک محبور میشم برگردم بهش ببشتر از همه سره این حرصی میشم و عصبی میشم ک وسط حرص خوردن من و وسط دعوا هی مسخره بازی درمیاره منم حرصی میشم فحشش میدم خودم از این رفتارا خسته شدم بخدا😭زندگیم داره نابود میشه ی راه حل بدین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط فحش راضیم می‌کنه دلم خنک میشه هیچ وقت دوست ندارم ترکش کنم😁

تامام✋

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

منم همینطورم  نمی تونم خودمو کنترل کنم  

فقط شوهرم وقتی میخوام فوش بدم میگه عفت کلام داشته باش تا حالا فوش نداده بههم

منم ساکت میشم  اما الان وقتی  میبینم داریم وارد یه بحث میشیم من سکوت میکنم وچیزی نمیگم 

دیگه  هیچی نمیگیم 

اگه نمی تونی   برو تو اتاق تا یکم سرد بشی

حرمتهای بینتون از بین رفته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من اگه یروز ازدواج کنم به شوهرم موقع دعوا میگم چی میگی عن عاغا 😂

😄😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...