2777
2789
عنوان

کولیک توروخدا کمککککک

97 بازدید | 15 پست

سلام‌مامانا

من اوایل نوزادم خیلی جیغ میکشید و نااروم بود گذشت و خوب شد تاالان که ۵۸روزشه دوروزه گریه های ناجورش شروع شده از ۱۲شروع میشه تا ۵صبح واقعا کم اوردم دکترم بردمش و هردارویی ک فک‌کنید 

شنبه واکسن دوماهگیشه الان میترسم واکسنش رو ک بزنم کولیکشم بیاد روش دوتا درد همو بگیرن بچم از پادربیاد 

توروخدا بگید نوزادتون بعد از واکسن دو ماهگی خوب شد خوابشون کولیکشون چطور؟واکسن ک زدید کولیکم داشتن؟خیلی نگرانم خواهشا راهنماییم کنید

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی چیز شنیدم میگن انجام بدی بعد واکسن خوبه حالا خودت باز بپرس من مجردم تجربه ای ندارما میگن بعد از ...

ممنون عزیزم‌پرس و جو میکنم 

نگران واکسن نباش

هر چهار ساعت قطره ی استامینوفن میدی میخوابه

برای کولیک شدید فقط ننو یا گردوندن با ماشین جواب میده

دختر من کولیک خفیف داشت ولی دو روز دیگه سه ماهه میشه و چند روزه شکر خدا راحت میخوابه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نگران واکسن نباش هر چهار ساعت قطره ی استامینوفن میدی میخوابه برای کولیک شدید فقط ننو یا گردوندن با ...

ممنون عزیزم یعنی سه ماهش پر نشده درسته؟

اره بچه من همه این داستانا رو داشت.هرچی دکتر بردمو دارو دادم فایده نداشت.همسایه کناریمون که یه خانم پیر و باتجربه ست بهم یاد داد یه چیزیو که فقط اون بچمو اروم کرد

دو تا دونه برگ اویشن رو با ۵_۶دونه زیرسبز و ۵_۶دونه رازیانه بریز توی کتری که ابش در حال جوشیدنه(نصف استکان انگشتی)یه کوچولو نباتم بنداز.ده دیقه بذار دم بکشه.با یه پارچه تمیز صاف کن بریز تو شیشه شیر .وقتی گشنشه بده بخوره بچت.هر وقت دل درد شد اینو بهش بده رفع میشه.

اره بچه من همه این داستانا رو داشت.هرچی دکتر بردمو دارو دادم فایده نداشت.همسایه کناریمون که یه خانم ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم 

تا ۴ ماهگی کامل خوب میشه اگه باز برنگرده عزیزم .من کولیک اید میدادم همیشه عالی بود واسه دخترم 

انشاالله 

منم دادم ولی فایده نداشته براش دارم دق میکنم دیگه 😥

ممنون عزیزم یعنی سه ماهش پر نشده درسته؟

اره عزیزم 

تا سه ماهگیه 

تحمل کن زود میگذره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اره عزیزم  تا سه ماهگیه  تحمل کن زود میگذره

خداکنه حداقل تااونموقع خوب شه دیگ دارم از پادرمیام