2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 57 پست
اسی عزیزم نصف حرفاشو خوندم حالم بهم خورد ازش  تو چطور نزدی دهنش 🤢🤢🤢

چی بگم عزیزم چون اقوام معرفی کرده بودن با اینکه خیلی اعصابمو بهم ریخته بود ولی برای احترام به بقیه چیزی بهش نگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم چون اقوام معرفی کرده بودن با اینکه خیلی اعصابمو بهم ریخته بود ولی برای احترام به بقیه چ ...

نمیدونم چرا حس خیلی مثبتی روت دارم یعنی یه چیز خیلی خوبی برات حس میکنم .مثلا اینکه اینو رد میکنی و یه موقعیت دیگه میاد برات جوری که این اقا پشیمون میشه  

با اون فرمش😒

20 اردیبهشت
سلام استارتر عزیز مشاور هستم.میتونم کمکتون کنم در تصمیم گیری بهتر فقط بخاطر اینحرفاشون که دوس داره ...

اینکه در طول دو جلسه هر جلسه 1ساعت و نیم صرفا در مورد کار من صحبت کرد. حتی جلسه اول مهریه 14 سکه رو پیشنهاد دادن. اینکه میاد و میگه همکارام میگن زن باید شاغل باشه و بعد وسط حرفاش میگه من دهن بین نیستم. لحن خوبی نداشت مثلا بهم میگه فکر نکنی داره شوهر پولدار گیرت میاد

نمیدونم چرا حس خیلی مثبتی روت دارم یعنی یه چیز خیلی خوبی برات حس میکنم .مثلا اینکه اینو رد میکنی و ی ...

قربونت برم عزیزم. خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله که همینطوره برام دعا کن لطفا

الان همه پسرادنبال زن شاغل هستن  چون تنهایی نمیتونن واقعا خرج بدن شما بالیشونم ازدواج نکنی خواس ...

ایشون کمبود مالی نداره اصلا که بگیم نمیتونه زندگی رو بچرخونه وضع فوق العاده خوبی داره. خودم یکی از شرایطم اینه که همسرم مانع کارکردنم نشه ولی ایشون مدام تاکید به کار رسمی داره در حالی که الانم شاغلم

مرسی عزیزم. توی دو جلسه این حرفا رو زدن

گاهی اوقلت افراد از روی بی منظوری یه حرفایی میزنن و بعد که مورد رو از دست دادن،میان مشاوره 

و ما متوجه میشیم که از بی منظوری گفته شده خیلی از حرفا

شما با هماهنگی خانواده اجازه بدین یک جلسه دیگه تشریف بیارن خواستگار محترمتون و بهشون بگین مستقیم که الویت هاتون چیه برای ازدواج با من

و اینم مستقیم بپرسین که واقعا اونقدربراتون مهمه که با وجود بقیه شرایطمون از این مورد نتونین بگدرین(کارمند بودنتون بصورت رسمی) بگین که  اگر من نتونم بعدها رسمی بشم چه اتفاقی تو زندگیمون میفته و چند تا ازین قبیل سوالها به طرق مختلف بپرسین و به چالش بکشونیدشون تا به یقین برسین و بعد تصمیم نهایی رو بگیرین

به هرحال شما هم نباید بی دلیل یا به دلیلی که خودتون پیش خودتون فکر کردین، بسیاری از ویژگیهای خوب ایشون رو ندیده بگیرید

تو سادگی کردی گفتی طلا نمیخوام؟ من که گفتم میخوام اما سعی میکنم یه چیز معقول بردارم چنااااااااان دعوایی راه افتاد که نگم برات

اینجور افراد خسیسن، هیچی نمیخرن واست چون تورو از خودش نمیدونه، همین فرد موقع جهیزیه چنان زبون دراز میشه و همه چیز دان

به نظر من الان قبول نکنی بهتر از اینه که بعد ها نامزدی یا عقدتو بهم بزنی

تو سادگی کردی گفتی طلا نمیخوام؟ من که گفتم میخوام اما سعی میکنم یه چیز معقول بردارم چنااااااااان دعو ...

عزیزم ایشون حرفای ضد و نقیض زیاد میزنه. مثلا بهم میگه تا اینجایی که جهاز گرفتی کافیه مابقی رو خودمون میگیریم. بعد وسط حرفاش میگه خونه ام تکمیله حالا نیاز به فرش داره ولی پول ندارم. من نمیدونم کسی که پول خرید فرش نداره چجوری میخواد یه جهاز کامل بگیره!!!!