2777
2789

دختر من دو سالشه و حدود دو هفته است از پوشک گرفتمش ولی متاسفانه اصلا دوست نداره توی دستشویی کارش رو کنه و چند ساعت خودش رو نگه می داره و هر چی دستشویی می برم ببخشید جیش نمی کنه از پی پی اش هم در حد سکته میترسه خلاصه که دو هفته است منو بیچاره کرده حالا به نظر شما دوباره ببندمش و بذارم برای بعد از عید یا اینکه صبر کنم خوب میشه ؟

فکر نکنم بشه همکاری نمیکنه که 

پسر من ۱۷ ماهگی از پوشک دراومد چون خودش متنفر بود از پوشک همش باز میکرد مینداخت زمین ، خودش خیلی همکاری کرد

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘

دیگه نبندش 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شروع کردی زود به زود ببرش بعدم خودتم باهاش جیش کن یا بگو اب خوردی بریم جیش کن شکمت درد میکنه تا ا ...

همه ی این کارها رو میکنم روزهای اول خوب بود ولی الان حتی توی دستشویی هم نمی یاد روی توالت کوچیک هم نمیشینه

همه ی این کارها رو میکنم روزهای اول خوب بود ولی الان حتی توی دستشویی هم نمی یاد روی توالت کوچیک هم ن ...

کنار دسشویی کارشو بکنه طوری نیس 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یعنی اولش سختہ اشتباہ منو نکن منم باز میکردم ھمکاری نمیکرد بازم پوشکش میکردم کہ بالاخرہ تو 4 سالگی یاد گرفت اونم یہ ماہ اول پدرمو دراورد حالا کہ باز کردی ادامہ بدہ اولش سختہ

یعنی اولش سختہ اشتباہ منو نکن منم باز میکردم ھمکاری نمیکرد بازم پوشکش میکردم کہ بالاخرہ تو 4 سالگی ی ...

شما هم تا چند وقت نمی گفت

ببین کاملا می فهمه فقط نمی خواد بیاد توی دستشویی فقط وقتی از خواب پا میشه جیش میکنه گاهی هم میگه ولی اکثر اوقات گریه میکنه آخرش هم توی خونه جیش میکنه یعنی جای پاک توی خونه نداشته دیگه گاهی دعواش می کنم

عزیزم من پسرم اینجوری بود از پی پیش خیلی می ترسید جوری بود ۲-۳روز پی پی نمی کرد پوشکش میکردم پی پی میکرد باز دوباره بازش میکردم جیش رو دستشویی میکرد

تا اینکه بهم گفتن تبدیل توالت فرنگی بخر خریدم راحت شدم شکلش هم خوشکله یه دونه خوشکلش رو بخر ذوق کنه بشینه و یه بسته شکلات بزار دستشویی کارش رو که کرد یه دونه بهش بده

دل هاي پاك خطا نمي كنند     سادگي مي كنند     سادگي پاك ترين خطا دنياست
آنقدر گریه میکنه ک،جیغ میزنه گاهی پنج ،شش ساعت خودشو نگه می داره میترسم طوری بشه 

وای مال ما که روز اول ۱۴ مرتبه بخودش کرد و هی سریع سریع شلولرش عوض میکردیم به حدی که شلوار رو از کش به پایین میشستم تا زود خشک بشه و بپوشه فرشا رو که کلا به گند کشید کلا همه جا جیشی بود به حدی که خودم برا نماز خوندن دیگه میرم دم در میگفتم اونجا تمیزه اما بعد اینکه دیگه به هودش نکرد دادیم قالیشویی اگه به خودش کرد دعواش نکن  اصلا نیدونست دستشویی چیه میبردیمش جیش نمیکرد به خودش می کرد خلاصه بگم بعد دو ماه دیگه جیش به خودش نمیکنه اما تا دقیقه ۹۰ خودشو میکیره با خودت ببرش براش جایزه بخر تشویقش کن