2777
2789
عنوان

خیانت

533 بازدید | 37 پست

سلام.خانما توروخدا راهنماییم کنین نمیتونم به هیچکس بگم.دوساله عروسی کردیم شوهرم فروشنده لوازم آرایشیه.تابحال چندبار تو اینستا دیدم با خانمایی چت داشته ویس ردو بدل میکرده همونجا ابراز پشیمونی کرده قسمم داده که دیگه اینکارو نمیکنه.چند وقتیه گوشیشو نمیزاره ببینم رمزشم خیلی وقته بهم نمیگه دیگه.امروز تصادفی پیام تو گوشیش از رو صفحه خوندم زن آشغال پیام داده بود از دستم نارحت شدی بیا یه جا قرار بزاریم هرجا تو بگی منم گفتم یا گوشیتو باز میکنی همه چیو میخونم بهم توضیح میدی یا پامیشم میرم اونم هرهرمیخنده که چیزی نیس تو اشتباه فکر میکنی و ازین چرت وپرتا.مادرشو گفتم بیاد اونم به پسرش گفت غلط کردی این کاراتو بکنی نفرینت میکنم اگه بخای دنبال این کارا باشی گفت بهش فرصت بده این اهل این کارانیس.شوهر دیونه من میگه پام لغزیده وگرنه تو رو دوست دارم اینا فقط پیامه و ازین حرفا که من هیچکدومو باور نمیکنم .خودش به خودش اعتماد نداره پیامای مشتریاشو قبل اینکه من ببینم میگه بزار خودم ببینم که حرفی اگه زده باشه زودی پاک میکنه .خانما من با این مرد چیکار کنم دیگه دلمو زده بخدا اینقد رنجیدم دیگه نمیخامش.خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باید ی اقدام اساسی بکنی جوری ک بترسه فکر نکنه هر کار بکنه تو ساکت میشینی و تو زندگی میمونی. بنظرم اگه هم تصمیم موندن داری بترسونش پاشو چیزاتو جمع کن بگو نمیخامت 

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
خوب باید ی اقدام اساسی بکنی جوری ک بترسه فکر نکنه هر کار بکنه تو ساکت میشینی و تو زندگی میمونی. بنظر ...

میخام برم نمیزاره ولی طاقت ندارم باید فقط از جدایی بگم دیوونم کرده 

گلم بها قول میدم ۹۹٪ درصد مردا صدقه سره مجازی همین شکلین من چند ساله دارم میحنگم گوشیشو شکستم دادخواست طلاق دادم هیچی به هیچی .الان بیخیالش شدم رمز گوشیشم خودم نخواستم بدونم الان خیلی راحتم بره گم شه  .

تو همه جا ازش دیدم    

ببخشید چجوری تحمل میکنی من اگه ببینم شوهرم نگاهش به سمت یه خانم میچرخه کلی اعصابم خراب میشه....به نظرم بیشتر فکر کن ببین این مرد میتونه بابای خوبی باشه؟؟