2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 37 پست
والا این محبت بی جای خانما در مقابل خیانت مردا بیشتر اونا رو به این سمت سوق میده  هر عمل زشتی ...

گلم قسم میخورم ۹۹ درصد مردا فاسدن .زنای فاسدیم داریم خدا ازشون نگذره اصلا دیگه دنیا جای خوبی نیست

محبتمو پای کسی بزارم که این چیزا حالیش نیس که میگه این کارا رو همه میکنن تو داری سخت میگیری تو مریضی ...

بگو باشه الان خانما هم دارن خیانت میکنن پس اگه منم کردم سخت نگیر همه میکنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه الان همه مردا اینن میگم تو شوهرمنی غلط کردی این باشی میگه حالا کاری نکردم خوبه یه پیام بوده بدم ...

وقتی تو سایت مدام به خانمها میگم اینقدر نگید همه ی مردا خائنن و قبح اینچیزا رو نشکنید برای همین چیزا میگم! برای مردهایی که از اینور اونور نظرات اینجور خانمها رو میبینن و میشنون و فکر میکنن خوب پس از نظر خانمها همه همینن و دیگه خانمها با خائن بودن ما کنار اومدن،این ذات منه و زنها هم پذیرفتنش فقط خانم خودم نمیپذیره که کم کم باید بپذیره!!! در حالی که این اشتباه محضه،مرد سالم خیانت نمیکنه،خیانت ریشه در درون فرد و حتی نیاز به درمان داره،همسرتون رو پیش یک روانشناس کاربلد ببرید تا توجیهش کنه

والا این محبت بی جای خانما در مقابل خیانت مردا بیشتر اونا رو به این سمت سوق میده  هر عمل زشتی ...

اره بخدا خودشم میگه تو خوبی وقتی میبینم همچین کسایی هستن من هیچ حرفشو نمیخام بشنوم دیگه امشب که بیاد فقط از جدایی میگم و خودمو خلاص میکنم لیاقت زندگی ارومو نداره

خوشی رو ازم گرفته بعد میگه خوشی زیادی زده زیر دلت! اخه من اینو برم به کی بگم احمق منو نابود کرده میگه خوشی زده زیر دلت

وقتی تو سایت مدام به خانمها میگم اینقدر نگید همه ی مردا خائنن و قبح اینچیزا رو نشکنید برای همین چیزا ...

والا همین خانما دارن راه رو برای خیانت اقایون باز میکنن و عادی جلوه میدن.

[QUOTE=163775391]بگو خوشی زده زیر دل تو که با وجود همچنین زنی خیانت میکنی وقتی منو از دست دادی افتادی گیر همون زنها ا ...[/QUOTE

میبینی چقدر رو داره من چطور باهش ادامه بدم اخه.از محبت دیگه حرفی نمیزنم چون قبلا زیادی کردم براش لایق بود جنبه میداشت نکه راست راست چت میکنه و بعدم جلو چشم خودم پاکشون میکنه

[QUOTE=163775391]بگو خوشی زده زیر دل تو که با وجود همچنین زنی خیانت میکنی وقتی منو از دست دادی افتاد ...

به نظر من هر عمل زشتی عواقبی داره وقتی عواقب اون کار رو نچشن به کار بدشون ادامه میدن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش