2777
2789

بچه ها من کمرم خیلی درد می کنه..خیلی زیاد..جوریکه خم و راست شدن برام عذابه

بخاطر همین نماز نمیتونم بخونم و فک می کنم نماز نشسته شامل حال من نمیشه....تکلیف من چیه؟می تونم نشسته بخونم؟

دو اینکه وسط نماز خمیازه م میاد چند بار...چرا اینجوری میشه؟باید چیکار کنم؟

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نماز تحت هیچ شرایط نباید ترک کرد نشسنه بخون قبوله برا خمیازه حتما سعی کن با دهن بسته یا پشت دستت بزار جلو دهنت کراهت داره خمیازه 

موی بشکافی ز عیب دیگران... چون ب عیب خود رسی کوری از آن...!!!

عزیزم تشخیصش به خودت بستگی داره اگه سرپا نمیتونی نشسته اگه نشسته نمیتونی دراز کش...خمیازه هم کار شیطان هست میتونی یواش یواش بزاری کنار مثلا حین نماز خوندن فقط به خوندنت توجه کن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
یه دکتر برو اون باید بگه 

فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم اصلا

کمدم بشدت درد می کنه

بخاطر زایمان ها و سقط هام و دردش اصن از مجردی باهامه الان شدیده

هم پا هم کمرم

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

عزیزم اون وسوسه شیطونه ک وقتی خمیازه میکشی فکرت بره سمتش ی مدت خمیازه کشیدی اهمیت نده منم قبلن اینجوری بودم خودش درست میشه .. در مورد اینکه نمیتونی  واقعا سرپا نماز بخونی خب نشسته بخون اشکالی نداره ولی اگه واقعا نمیتونی ها

شاید مشکل جن داری؟!امنم مشکل جن داشتم سرنماز همش خمیازه میکشیدم وخودبع خود از چشام اشک میمومد ولی خدا خودش تو قرآن گفته در همه حال مرا یاد کنید نشسته .ایستاده.دراز کشیده فکر میکنم نشسته نمازه بخونی بهتره تا اصن هیچی نخونی

عزیزم تشخیصش به خودت بستگی داره اگه سرپا نمیتونی نشسته اگه نشسته نمیتونی دراز کش...خمیازه هم کار شیط ...

ممنون عزیزم

ترک نماز درهیچ حالتی جایز نیست بهتره نشسته بخونی برای خمیازه هم سعی کن حلیله سیاه با یه مکمل دیگه داره اسمشو نمیدونم شما جی میگید ما میگیم جدوا اسیاب کن یه قاشق چای خوری بریز داخل چای چند بار بخوری خوب میشه