2777
2789
عنوان

خونریزی از مقعد،خواهشا بیاین

435 بازدید | 40 پست

بچه ها باردارم، یذره یبوست گرفتم، رفتم دستشویی، بعد خون دیدم، فک کردم از واژنه بمرز سکته رسبدم، تو آینه دیدم ورودیه مقعد ی خراش کوچیک برداشته و ازش خون میاد، تا حالا اینجوری نشده بودم، تو نت زدم نوشته بود شقاقه

چیکار کنم بدکتر زنانم بگم یا ن؟

خواهشا اگ بدتون اومد سریع از تاپیک برید بیرون، ممنون

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بگو به دکتر  یبوست داشتی مدفوع خشک بوده زخم شدین 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

اره از علایم شقاق خون بیاد بهتره تا درد و ورم بدون خون ریزی باسه فقط باید غذای ملین بخوری تو بارداری درمانی نداره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

منم همینطورم چون سالهاست یبوست دارم😪

پماد استفاده میکنم خوب میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نترس عزیزم

راستش یبوست و شقاش توی بارداری برای‌ بعضیا پیش میاد

برو دکتری که تحت نظرش هستی

دارو میده زخم شقاق خوب میشه و خونریزیشم قطع میشه

برای یبوست هم احتمال داره دارو بده

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید