2777
2789
عزیزم من بخاطر این گفتم پزشک چون کشیک و این چیزا دارن وگرنه قصد توهین یا مثلا فخرفروشی که نداشتم

اونیکه کشیک داره بچش رو شوهرش نگه میداره شب که دیگه پرستار نمیاد تو خونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اونیکه کشیک داره بچش رو شوهرش نگه میداره شب که دیگه پرستار نمیاد تو خونه

اره ولی شاید باورتون‌نشه شوهر من مطمنم یک ساعت نکهداریش نمیکنه خیلی ناراحتم

دوس دارم اقدام کنیم بچه بیاریم

چون تنبلی تخمدان دارم از یه طرفم شرایژ اینطوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا پرستار پیدا کردید؟ منظورم اشنا بود؟

بله اشنا بود. پرستار بچه ی برادرم بود سالها. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چقد خوب

کلا خیلی سخته بچت رو دست کسی بسپری

پسر من دیگه حرف میزنه کامل و گزارش میده. دوتا هم تو راهی دارم بزودی سه تا میشن

عزیزم من بخاطر این گفتم پزشک چون کشیک و این چیزا دارن وگرنه قصد توهین یا مثلا فخرفروشی که نداشتم

عزیزم فقط پزشکا کشیک ندارن حالا بهرحال پرستار برای شب خیلی نادر هست به خصوص که خودتون تشریف ندارید باید با همسرتون کنار بیایید یا ببینید همکارتون کسی رو میشناسن که شب بچه رو تو منزل خودش نگهداری کنه که از نظر روانشناسی توصیه نمیشه بهتره برای سال اول نوزاد با مادر یا مادرشوهرتون هماهنگ باشید و بعدش همسرتون 

کلا خیلی سخته بچت رو دست کسی بسپری پسر من دیگه حرف میزنه کامل و گزارش میده. دوتا هم تو راهی دارم بز ...

اخی عزیزم بسلامتی

اره واقعا حتی پیش کسی هم باشه ادم همش استرس داره جز مادر ادم که خیللش راحته

البته کار غیر علمیش هم اینکه با دوستانتون کنار بیایید و دو سالی شیفت شب برندارید تو روز جایگزین کنین ...

اخه میدونید مثلا توی دوران دانشجوی طوری نیس ک بشه فصط روز بیمارستان باشیم باید در هر صورت شیفت۲۴ ساعته داشته باشیم

دندانپزسک وپزشک نی نی سایت چیکار داره اخه. 

امضات✅💚

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم